Villaa ja villakoiria / Poodles and Wool

Neulova puudelinomistaja: päätin että osaan neuloakin A knitting poodle owner: I decided that I could knit too.

maanantaina, lokakuuta 09, 2006

Maailmanloppu / End of the world

Kamalaa, mun läppäri sanoi sopimuksensa irti kesken sunnuntaisen neuleblogeissasurffailutuokion. Mä vein sen tänään töihin jossa työkaveri yritti kaikkensa mutta tuomiona oli että kovalevy on ihan särki, sitä ei voi korjata eikä tiedostoja saa millään ulos. Sinne meni iso kasa kuvia, neuleista ja muista, kaikki kirjanmerkit joita olen kerännyt, neuleohjeet, musiikki... Olo on aivan orpo.

It's so awful, my laptop finished it's working life right in the middle of a Sunday surfing. I took it to my collegue who tried to resuscitate it but nothing worked... the hard drive is so broken that nothing could be recovered. A lot of photos, of knitting and else, all my bookmarks I have collected, knitting patterns, music... I feel so lonely.

Siksi siis ei yhtään kuvia tähän postaukseen, niitä yksinkertaisesti ei ole. Samasta syystä tästä postauksesta puuttuvat kaikki linkit, nyt en jaksa surffata etsimässä niitä jotka aikaisemmin löytyivät näppärästi kirjanmerkeistä. Kunhan ostan uuden läppärin ja kaivan taas kaikki kirjanmerkit niin katsotaan sitten.
There lies a reason why there's no pictures in this post. They do not exist. That's why also all of the links are missing from this post, I have no energy to surf and find them, that used to be in my bookmarks.

Hauskempiin asioihin kuuluu että Clapotis edistyy. Hitaasti mutta varmasti :-) Nyt on purettu jo se silmukkarivi joka tulee aloituskärkeen ja vielä on monta kerää Noroa jäljellä. On se muuten kiva ohje, ja Noro on aaaaivan ihanaa lankaa, etsiskelin eilen siihen sopivia ohjeita, jos raaskisi ostaa villatakin verran lankaa joskus.

On the better side, Clapotis is progressing happily. Slowly but surely ;-). Now I have gotten by the row of sticthes that goes right down the starting corner, and I still have several balls of Noro left. I just love the pattern and the yarn! So much that I was looking for patterns for it yesterday, if I some day can afford to buy enough Noro for a cardigan.

5 Comments:

At 10.10.2006 klo 15.12.00, Blogger Soile said...

Minä olen pitkään ja hartaasti kierrellyt Noron lankoja, mutta aina viime tipassa jättänyt tilaamata. Haluaisin tunnustella lankaa ennen ostoa. Ja niistä onnettoman pienistä värikartoista on vaikea saada selkoa.

 
At 10.10.2006 klo 19.55.00, Blogger Villasatu said...

Soile: Laita mulle osoite mailiin: salehti (ät) gmail piste com niin mä laitan sulle vähän laatumaistiaisia. Se lanka tuntuu pikkuisen karhealta sormiin ensin mutta on kyllä jatkossa miellyttävämpää.

 
At 13.10.2006 klo 9.52.00, Blogger Soile said...

Paketti tuli perille, kiitos, KIITOS!

 
At 13.10.2006 klo 12.35.00, Blogger Sia said...

Moi :) Kiitti blogikommenteista! Vielä yks kyssä, tuliko se beta-kutsu ihan vaan suoraan sinne bloggerin dashboeardille vai sähköpostilla?

 
At 13.10.2006 klo 18.43.00, Anonymous Sirpa said...

Olethan nähnyt Suuren Käsityölehden neulotun villakoiran! Ainakin minun sydämen sulatti, oli niin ihana. Siis kun en voi saada oikeaa koiraa, eihän ne oikeita voita, mutta hieno silti!

 

Lähetä kommentti

<< Home