Villaa ja villakoiria / Poodles and Wool

Neulova puudelinomistaja: päätin että osaan neuloakin A knitting poodle owner: I decided that I could knit too.

tiistaina, elokuuta 15, 2006

Kattokaa nyt näitä / now look at these

Edit: parempi otsikko ja Blogger-juttuja

Onko jotain joka saisi paremmalle tuulelle kuin odotettu posti? Salainen Neuleystäväni lupaili postia ja se tuli tänään! Kirjekuoressa oli tämä kiva kortti (kuva tietysti katkaisee kortin kun yritin ottaa mahdollisimman läheltä) jossa oli terveisiä. Nää ihanuudet oli vielä tuossa valkoisessa kuoressa joten yllätys säilyi loppuun asti... Nää on niin ihania. Neljä silmukkamerkkiä ja niihin sointuva kännykoru.

Tässä salamakuvassa nuo värit tulee esille mahtavasti, ne näyttävät ihan jalokiviltä. Salainen ystäväni on tehnyt ne itse! Nämä pääsevät hommiin Enen silmukoita merkkaamaan... ja taidanpa ottaa pari POWn puikoille myös.

Kiitos, Salainen Ystäväni, teit tästä päivästä aurinkoisen!

Is there something that would cheer you up more than a mail that you've been waiting for? My Secret Knitting Pal had promised me some mail and it come in today! In the envelope there was this nice card with a greeting(the picture is cut a bit since I tried to take the picture as close as possible). Inside there was a small white envelope so the surprise was complete success. Oh, these are so lovely! Four stitch marks and a phone-charm to complete the set.

In this photo with a flash thebeads show in their total blaze of colours, they look almost lit inside. And what's more, my SKP has made them herself! They get on duty to mark Ene's stitches at once.. and I think that I'll take a couple of them for POW also.

Thank you, my SKP, you brought sunshine inside!

Ai niin, vielä yks juttu. Mä vaihdoin Blogger Betaan joka lupaa olevansa helpompi kuin standardi Blogger, ja seurauksena voi olla se, että kun ei-Beta-Bloggerin käyttäjä kommentoi, niin joutuu kommentoimaan ikäänkuin anonyyminä tai "muuna" kommentoijana, vähän niinkuin Vuodatuksen (tms) kävijät. Toivottavasti tästä on apua Bloggerin takkuiluun kun se siirtyy Googlen alle.

5 Comments:

At 16.8.2006 klo 0.08.00, Anonymous Anonyymi said...

Ole hyvä vaan... Oli kivaa niitä tehdessä. Mukava että tykkäsit. Olen itse jännittänyt ainakin yhtä paljon täällä kuin olisin itse saamassa pakettia. :)

SNY

 
At 18.8.2006 klo 21.54.00, Blogger Altocumulus said...

Tulin vaan toivottamaan onnea sunnuntain koitokseen, kerrohan sinäkin sitten tuloksia. :)

 
At 18.8.2006 klo 22.04.00, Blogger Villasatu said...

Kiitos Altocumulus, kerron varmasti :-)

 
At 19.8.2006 klo 21.11.00, Blogger alisanmamma said...

Hei!
Sun ehdottamasi sukannimi voitti äänestyksen blogissani joten luvassa olisi pieni palkinto. Otatko yhteyttä s-postiini: hm.vanhatalo@pp.inet.fi

 
At 20.8.2006 klo 22.18.00, Anonymous Helmis said...

VSB :)!
On ne salaiset ystävät vaan aika mukavia :D!

 

Lähetä kommentti

<< Home