Villaa ja villakoiria / Poodles and Wool

Neulova puudelinomistaja: päätin että osaan neuloakin A knitting poodle owner: I decided that I could knit too.

maanantaina, syyskuuta 25, 2006

Sittenkin kuva / a picture after allKiroiltuani itsekseni nykyajan kameratekniikan heppoisuutte, paljastui että vikana oli paikoiltaan luiskahtanut muistikortti. Kaikki kuvat olivat tallessa, anopin hautajaiskuvat, Lindan synttärikuvat ja mikä tärkeintä (?) myös kuvat jossa on ikuistettu valmis Print O'the Wave. Vanha juttu kenties jo mutta koska mua harmitti niin sen kuvan "häviäminen" niin laitanpas ne silti tänne jotta säilyisivät sitten vaikka bittivirrassa.

After cursing the modern camera technology to the lowest... I found out that the fault lie in the memory card that was a bit misaligned. All the pictures were safe and sound, the funeral pictures of MiL, the birthday pictures of Linda and the most important, pictures of the ready POW in action. Old thing perhaps now, but since I had already thought that all the pictures were lost forever, I'll put them here, to preserve them forever in the bit universe.

Nyt tuntuu tyhmältä, jos olisin ymmärtänyt sammuttaa kameran, ottaa akun ja muistikortin irti heti silloin, koko harmitus olisi kestänyt vain sen viisi minuuttia jonka kameran buuttaaminen kesti. Oi nykyajan tekniikan ihanuutta....

Now I feel really silly, if I had thought of shutting down the camera, taking off the memory card and the battery, all the annoy would have only lasted the five minutes it took to boot the camera. Oh the wonders of modern technology...


Muuten, kun noita iltapukujuhlia aina silloin tällöin on, mä päätin että mun on ihan turha joka pippaloihin hankkia uutta iltapukua. Asustan sen erilaisilla huiveilla aina erilaiseksi [ainakin näin voi perustella sitä miksi puikoilla on aina uusi pitsihuivi ;-)]

By the way, I thought that as I need a dress every now and then, it's more economical to get one that can be dressed up with scarves and shawls... what a good excuse to have always a new lace shawl on my needles, don't you think?

Yksi asia jäi mietityttämään... mulla on kahden viikon päästä synttärit, lokakuussa siis... Joka oli LANGATON lokakuu... Mitäs mä nyt ostan itselleni synttärilahjaksi??? Hylätäänkö jos miehen käskee (toivoo, pyytää...) ostaa synttärilahjaksi lankaa?

5 Comments:

At 25.9.2006 klo 21.08.00, Blogger Carita said...

Huivi on kyllä kaunis !
Edellisessä postauksssa suloinen Lumikki-koiruli näyttää ihan samalta kuin meidän Bichonit nyt lyhyessä turkissaan :)

 
At 25.9.2006 klo 22.45.00, Anonymous Helmis said...

Ihana huivi se on!

Mut kyllä vähän epäilyttävältä kuulosti Langaton lokakuu, jos nyt jo suunnittelet ostoslistaa synttärilahjalangoiksi :D. Tätä hekottelen kun en itse voi kuvitella moiseen lakkoon ryhtyväni (paitsi jos sääntöjä sais tulkita samaan tyyliin kuin säkin :). )

 
At 25.9.2006 klo 23.13.00, Blogger Villasatu said...

Kiitoksia...

Juu, Carita, se on suloinen! Onneksi se tulee meille uudestaankin hoitoon, ja muutenkin tietty nähdään, ikävä tulee kun se meni tänään kotiinsa.

Helmis: Hih, mä KOKONAAN unohdin synttärini (ihan totta) ja kyllä harmitti... Mutta luvattu mikä luvattu, pitää kai tyytyä neulekirjoihin sitten ;-) tai mikä parempaa: nyt vois hankkia synttärilahja ensin etukäteen ja sitten jälkikäteen...

 
At 26.9.2006 klo 17.50.00, Blogger juuli said...

Ihana huivi! Ja mitä turhaan pitää langatonta lokakuuta, tulee se hamsterikisa sitten joulun jälkeen kumminkin... Meinaan että vielä ehtii.

 
At 2.10.2006 klo 15.14.00, Anonymous Soile said...

Olipa kiva että kuvat olivat tallessa, ja huivi se on hieno!

Omani on reunuksessa menossa, vielä noin 42 mallikertaa...puh.

 

Lähetä kommentti

<< Home