Villaa ja villakoiria / Poodles and Wool

Neulova puudelinomistaja: päätin että osaan neuloakin A knitting poodle owner: I decided that I could knit too.

perjantaina, elokuuta 25, 2006

Perjantai

(Sorry, only in Finnish this time, about blogcompetitions... I promise to write very soon a longer post, a multiligual one )

Kiitos, Mari, paketti tuli perille!

Voitin Marin näpräysblogin sukkakisassa palkinnon ja tässä se on:

Kuva on vähän pimeä, salamalla otettu, mutta tulin töistä aika myöhään ja aurinko ei enää paistanut... Pitkä päivä tänään mutta tuli töitäkin sitten valmiiksi.

Marin paketissa oli kaksi kerää ylellistä Novitan Butterflytä, sen kiilto on ihana, joteskin juhlahuivin oloinen (Minäkö neuloisin huivin, ette kai yllättyneet?) ja pussillinen ihanan syksyisen tuoksuista teetä: omenaa, kanelia ja appelsiininkuoria mausteena. Se lämmittää jo pelkällä ajatuksella. Ja supersuloinen kortti! Kiitos, Mari :-)

Ja Susanna L-A: Paketti lähti viimein tänään! Koska kaikki ei aina suju niinkuin tarkoitus olisi, mulla ei oo kuvaa... mutta jos Susanna vaikka laittais kun saa sen... hetikin ens viikon alkupuolella pitäis olla perillä. Ja vaan kaks viikkoa myöhässä... anteeksi.

Lopuksi vielä: työkaverini kyseli että kuinka kuisti edistyy. Kas tässä: Rakas Insinööri on ollut oikein ahkera ;-) Kuva on työmaasta joten siinä on vielä rakennusjätteitä, esimerkiksi vanhat portaat (tuo betonimöykky pensaan edessä) jotka oli koottu tiilistä ja lecaharkoista ja oluttölkeistä ja rakennusjätteistä... Seinä on kaksivärinen koska maalaus on vielä vähän kesken, se aloitettiin uusista seinälaudoista, lopuksi koko talo on aurinkoisen keltainen.

Kuistiin tulee valokate josta auringonvalo pääsee sisälle asti, ja sitten kaiteet jotta koirat pysyvät aisoissa. Nyt jo tuossa voi istuskella ja nauttia lämpimästä illasta.

4 Comments:

At 26.8.2006 klo 8.35.00, Anonymous Susanna L-A said...

Hieno kuisti teille tulossa! Älä pyytele anteeksi paketin lähetystä, tämä on vain jännää kun joutuu vähän pidempään odottelemaan.

 
At 28.8.2006 klo 9.39.00, Anonymous Anonyymi said...

kokeilen anynyymiviestien perillemenoa beta-bloggerilla

satu

 
At 28.8.2006 klo 16.41.00, Anonymous Anonyymi said...

kuististasi tulee kiva. toivottavasti karonkahuivisi valmistuu aikataulun mukaisesti *wirn*

 
At 28.8.2006 klo 17.43.00, Anonymous Susanna L-A said...

Moro, paketti tuli tänään, hurjan suuret kiitokset ihanasta yllätyksestä! Kuva on jo kännyssä mutta mun oma kone missä bluetooth on töissä, joten huomenna sen latailen. Kirjekuori oli rikki, paikattu leiman mukaan postissa. Paketissa oli kortin lisäksi 3 kerää Alpacaa, mitta, nalle ja Dajm. Toivottavasti mitään ei puutu!

 

Lähetä kommentti

<< Home