Villaa ja villakoiria / Poodles and Wool

Neulova puudelinomistaja: päätin että osaan neuloakin A knitting poodle owner: I decided that I could knit too.

tiistaina, syyskuuta 19, 2006

Onko elämää ison työn jälkeen / after-life, is there any?

pari Editiä alhaalla...


Joo. Pipo.

On muuten elämäni ensimmäinen pipo, ja vaikka ei nyt mikään kaunotar ole niin on kyllä aivan tilauksen mukainen, kuulemma.

There is, really. A hat.

It is the first hat I've made, ever, and if not a beauty, it is exactly what was ordered, I was told.

Linda tilasi pipon, valitsi langat ja piirsi mallin. Tarkennuksia ohjeeseen tuli koko prosessin ajan, ja loppujen lopuksi onnistuin miellyttämään tilaajaa.

Siis:
Pipo, alkuperäismalli Linda
lanka: Novita Aino ja Novita Teddy
Puikot 6 mm Prym muoviset sukkapuikot (ihan toimivat, addi-ktin yllätykseksi)
aikaa kului: yks lauantai

Linda ordered the had, chose the yarns and draw the pattern for me. Further instructions were received all along the process and in the end I succeeded in pleasing the recipient.
So: a Hat, original pattern by Linda
yarn, Finnish Novita Aino (100% wool, red) and Novita Teddy (45% wool, 30% polyamide, 25% acrylic, oatmeal colour)
Needles 6 mm Prym dpn, surprisingly good
time spent: a Saturday

Ja mikä ihmeen Murphy kääntää pipon kuvaan saumapuoli eteen? Lampun päällä se näytti paremmalta ;-)


Mä sain uuden tuolin, ihanan neulomis/löhöämistuolin. Kaverini osti uuden sohvan ja mä lupasin auttaa huolimalla tuolin. Kirppu-puudeli toimii mittakaavana... Tuo petrolinvärinen juttu nurkassa on syksyn innoittama lämmike, jonkunsortin hihatin. Käsityömessuilla Toikan osastolla oli myynnissä pakkauksiajoissa oli langat ja malli, ja se "pitsibolero" iski mulle. Lankana Valley Yarns Berkshire Bulky , 85% villa, 15% alpakka. Kuvia sitten valmiista... jotta ois kannustetta saada se valmiiksi :-) On muuten ihanan tuntuista lankaa, pehmeää kuin mikäkin.

I got this new chair, a lovely knitting chair where I can relax totally. My friend bought a new couch and I promised to help her by giving a new home for the chair. Kirppu the Poodle serves as a measure. The petrol colour pile in the corner is a shrug inspired by cool weather and autumn. I bought a kit containing these balls and a pattern for it from a crafts fair a couple of weeks ago... Berkshire Bulky by Valley Yarns, 85% wool, 15% alpaca. I'll get some pictures when it's ready.

Oli tarkoitus laittaa kuva POWstä käytössä, ja kuvakin on otettu. Rakas insinööri vaan tyhjensi kamerasta KAIKKI kuvat jonnekin omiin kätköihinsä. Saa odottaa kunnes herra palaa työmatkaltaan.

Olettekos muuten huomanneet että kun blogi on kirjoitettu ja luettu läpi, siinä ei näy virheitä... ja sitten julkaiset sen. Ja vot, virheitä alkaa löytyä. Jokaista korjattua kohti löytyy ainakin kaksi kirjoitus- tai yhdyssanavirhettä jotka on pakko korjata. Kumma juttu, ne ovat kuin näkymättömiä julkaisuun asti.

Mä muuten odotan innokkaasti taas uutta lääkärisarjaa telkkarista. House vaikuttaa ainakin etukäteen hyvältä, Hugh Laurie on upea hemmo. Ja näköjään se on myynnissä DVDnäkin, pitäis varmaan ostaa... tai katsotaan nyt ensin.

EDIT: kuvat olivatkin hävinneet bittiavaruuteen, RI oli aivan syytön tällä kertaa. Muistikortti oli vaan tyhjentynyt. Ei tuu siis iltapuku-kampaus-kuvaa huivista, täytyy keksiä jotain muuta kunhan tästä järkytyksestä toivun. Samassa hävisivät kuvat RI:n äidin hautajaisista. Onneksi vain muutama kuva mutta kaikenkaikkiaan harmi.

Edit2: Nyt pitäis Beta-Bloggerin ja normi-Bloggerin kommentointiosien ja profiilien taas jutella keskenään. Pitääkin heti mennä kommentoimaan jonnekin jotain, ihan siitä ilosta. Tulkaa tekin tänne, nyt sen pitäis toimia taas oikein.

7 Comments:

At 20.9.2006 klo 8.07.00, Blogger Carita said...

Ihanan suuri tuoli, kyllä siinä kelpaa neuloskella :)

 
At 20.9.2006 klo 10.04.00, Anonymous KatjaL said...

House on todella hyvä, olen jonkin verran sitä katsellut leffakanavalla. Samaa mieltä, että päähenkilö on ihanan karismaattinen;)

 
At 20.9.2006 klo 10.06.00, Blogger nanna said...

Ihana neulontatuoli! Ja kiitos Toikan linkeistä, se Berkshire Bulky oli niin ihanan oloista, että sitä pitää kyllä saada! POW-kuvia odotellessa, luonnossa se oli kyllä aivan upea...

 
At 20.9.2006 klo 12.55.00, Anonymous Soile said...

Tuon virhe-kohdan allekirjoitan täysin! Veikkaan, että kun asiaansa kirjoittaa tietää niin tarkasti mitä muka kirjoitti, että sen lukee aina automaattisesti oikein.

 
At 20.9.2006 klo 20.50.00, Anonymous Anonyymi said...

Voi kuinka ikävää, että kuvat katosivat lopullisesti. No, ehkäpä pian tulee uusi juhla ja aihe sonnustautua mustaan ja pitsiin *wirn* Ainakin joku ahertaa työnsä parissa siihen pyrkien.

 
At 17.10.2006 klo 23.35.00, Anonymous kati said...

Onpa todella komea tuoli, juuri tuollaisesta olen itsekin haaveillut. Tällä hetkellä ei olisi paikkaa, mutta seuraavaan asuntoon kyllä hankin itsekkäästi itselleni tuollaisen löffä-tuolin. Meidän sohva on kyllä tuollaista löffäosastoa, mutta harmi kun se täytyy jakaa ;)

 
At 17.10.2006 klo 23.56.00, Blogger Villasatu said...

Joo, tää tuoli on ihana. mahdun kerälle tai rullalle tyynyjen väliin - ja vielä pystyy neulomaankin :-)

 

Lähetä kommentti

<< Home