Villaa ja villakoiria / Poodles and Wool

Neulova puudelinomistaja: päätin että osaan neuloakin A knitting poodle owner: I decided that I could knit too.

perjantaina, lokakuuta 05, 2007

Kennel Villasatu

Torstaisessa neuletapaamisessa tytöt pääsivät yllättämään:Sain etukäteissynttärilahjaksi kokonaisen kennelin silmukkamerkkejä, puudeleita tietenkin. Lisäksi tarpeellinen kissa :-) Ihana! Pääsivät todella yllättämään, olin niin häkeltyneen onnellinen tästä etten oikeasti osannut edes kiittää kunnolla. Huomatkaa käsintaiteltu puudelikuvioinen laatikko :-) Kiitos Marjut ja Zeska, olette ihania!

I was totally surprised by my friends: I got an advance birthday present, and what a present that was: a kennel of poodles! I love it!

Koska edellisestä blogauksesta on tapojen vastaisesti kai peräti kolme (3) päivää, ei tässä ole isompia ehtinyt tapahtua. Paitsi... aloitin minä Kidettä neuloa, pikkuisen vain, ei mitään vakavaa... ohje ilmestyy Ullassa huomenna(tai siis silloin kun uusi Ulla ilmestyy, tietty), Tuulia on sen suunnitellut. Kiva, mun mielestä. Ja koska puudeliteemassa täytyy pysyä, teen sitä huivia puudelinvärisestä langasta (Novita Kid Mohair). On se kyllä vähän kissanväristäkin.

Because it's only three days since my last update, totally against my usual manner, there has not happened very much. Exept... I started to knit Kide... only a bit, nothing serious. The pattern will be in Ulla tomorrow and it is designed by Tuulia. I like. And because we must stick with a theme, the yarn (Novita Kid Mohair) is poodle coloured. A bit cat coloured, too.

Syksyn kunniaksi hain luottoparturiltani uuden pään, ja voitte kuvitella millaista on yrittää kuvata itse itseään. Onneksi on päivänvalo ja auringonpaiste... Kuvia piti ottaa monta että sai oman päänsä mukaan.

3 Comments:

At 6.10.2007 klo 22.04.00, Blogger Kanerva said...

Hienot hiukset!

 
At 7.10.2007 klo 15.42.00, Anonymous Jutta said...

Herranen aika...sehän on LYHYT! Täytyy yrittää tulla katsomaan heti kun on asiaa sinne päin. Kivalta näyttää.

 
At 8.10.2007 klo 10.04.00, Blogger Hanna said...

No minä vähän uutisissa katsoin, että sinulla oli uusi tukka. Vika ei siis ollut minun silmissäni. Myöhästyneet synttärionnittelut!

 

Lähetä kommentti

<< Home