Villaa ja villakoiria / Poodles and Wool

Neulova puudelinomistaja: päätin että osaan neuloakin A knitting poodle owner: I decided that I could knit too.

sunnuntaina, elokuuta 05, 2007

villaa, villaa, villaa, / wool, wool, wool

Tässä on oltu lomilla ja vieläkin jatkan lomailua viikon verran. Lomalla on ehtinyt lomailla, ajella ympäriinsä, käydä käsityötapaamisissa, hoitaa suloisia pikkulapsia ja käydä kirpputoreilla. Ihan vähän neulomista olen harrastanut myös, pari juttua valmiiksikin asti ja vielä enemmän olen aloittanut.

I've been on vacation for last two weeks and still will be on next week. I have had time to be, drive around, knit, go to flea markets and all sorts of vacation stuff.

Tästä punaisesta kasasta on tulossa huivi, äiti katseli pyöreää huiviani sillä silmällä että katsoin parhaaksi neuloa hänelle oman huivin. Kuvassa pilkottavat silmukkamerkit ovat uutta tuotantoa, aloittelin tätä mökillä enkä ollut huomannut ottaa mukaan silmukkamerkkejä. Helmiaskartelutavarat olivat mukana kuitenkin joten äkkiäkös sitten tekaisin parikymmentä merkkiä erottamaan mallikertoja. Mystery stole 3 on odottamassa, katselen vähän minkä näköistä jälkeä muut saavat aikaan ennen kuin jatkan itse viitosvihjeestä.

This will be a circular shawl, my mom was looking at my Cap Shawl with an eye that made me start a new one just for her :-) My Mystery Stole 3 is on hold, I'm waiting to see what other knitters make of clue 5 before I take it on again.

Perjantaina lueskelin blogeja ja SeijaP:n blogista luin riihimäkeläisestä osto- ja myyntiliikkeestä jossa oli paaaaljon lankaa. Silloin vain taivastelin kaupan lankamäärään ja ihailin Seijan lankasaalista enkä edes haaveillut retkestä Riihimäelle.

The flea market was really something, yarn-wise. There I bought lots of yarn, my friends bought more. Because it was probably moth infected, I put it all to a hot sauna and kept it there over night in 80 degrees Celcius (176 degrees Fahrenheit).

Se oli siis perjantaina. Lauantaiaamuna #neulonta-kanavalla Zeska yllytti minut, minä yllytin Marjutin ja Niinan ja niin me sitten ajelimme mekin sinne Riihimäelle. Siellä nähtiin myös Skroik ja Pauliina ja yhdessä tuumin aloimme kaivella kaupassa vielä purkamattomana olleita laatikko- ja pussikasoja ja etsiskellä aarteita. Marjutin blogissa on kuvia sisältäkin, minä onneton en muistanut ottaa kameraa mukaani lainkaan.Koska lanka oli jossain määrin koin/hiiren/turkiskuoriaisensyömää niin se piti saunottaa. Koko lankasaalis (7 neulojalle) tuli saunomaan meille ja vietti yön yli 80-asteisessa kuivassa saunassa. Sen pitäisi tappaa kaikki tuholaiset.
Minun saaliikseni tuli 18 kerää Heleniä joka on 100% villalankaa, 4 kerää mohair-villasekoitetta jossa ei ole tekokuituja ja 800 grammaa mystistä valkoista vyyhtilankaa. Vyyhtilanka on polttokokeen mukaan mahdollisesti villaa (haisee palaneille hiuksille eikä muoville) ja sitä on suunnilleen 3000 metriä joten siitä voi neuloa vaikka sitten mitä.

Kuulin tänään surullisen asian: Ystäväni koira, toyvillakoira Lumikki joka on ollut monesti minlla hoidossa, kuoli tänään auton alle. Koiranpitävä aita ei ollutkaan Lumikinpitävä. Osanottoni Kaarinalle, Lumikki oli ihana koiraI heard a very sad thing today: My friends dog, a toy poodle Lumikki, ran away and was killed by a car. A dog tight fence was not tight enough to keep Lumikki. My deepest condolences to Kaarina.

2 Comments:

At 5.8.2007 klo 23.34.00, Anonymous Liinu said...

Minä kävin siellä myös eilen puolen päivän aikaan. Ilmeisesti ehdin pois juuri ennen kuin tulitte, sillä minulla ei ole havaintoa muuta kuin kenties s:sta ja P:stä. Sekö täti antoi teidän purkaa niitä laatikoita ja pusseja? En ole vielä saanut omiani kuvatuksi, ovat saunassa ja tuulettumassa vuoroon.

 
At 6.8.2007 klo 12.17.00, Anonymous seijap said...

Siis, jäikö sinne mitään teidän jäljiltänne. Siis teidät päästettiin ihan pusseille asti penkomaan. Aika upee juttu.

 

Lähetä kommentti

<< Home