Villaa ja villakoiria / Poodles and Wool

Neulova puudelinomistaja: päätin että osaan neuloakin A knitting poodle owner: I decided that I could knit too.

sunnuntaina, heinäkuuta 15, 2007

Yllärihuivi 3 / Mystery stole 3

Mystery stole 3 on edennyt jo kolmanteen vihjeeseen ja nyt alkaa näyttää siltä että oli hyvä arpaonni kun aloin neuloa tätä. Huivista on tulossa kaunis. Lankana mulla on Wetterhoffin Silvia (70% merinovilla/30% silkki) ja käytän kullanvärisiä helmiä (8/o). Puikot ovat 3.25 mm Addin pyöröt. Kolmatta vihjettä on vielä muutama kerros neulomatta mutta kyllä se siitä :-)

Kevyesti pingotettu leveys tässä vaiheessa on 57 cm. Se kasvaa jonkin verran kunnollisen pingotuksen jälkeen.

ja sitten pitemmittä puheitta, kuvia. Ensimmäinen on terävä, neule näkyy siinä paremmin mutta helmet eivät juuri erotu. Otin siis toisen kuvan ilman salamaa, ei täysin skarppi mutta helmien sijoittelu näkyy hyvin. Klikkaa kuvia suuremmaksi.

My Mystery Stole 3 has progressed to clue 3 already. Now I can be happy about joining in, the stole will be beautiful. I use 70% wool/30% silk (Silvia by Wetterhoff) and golden beads. The needles are 3.25 Addi circular. I have still a couple of row to go but I'll get there :-)

Mildly blocked width of the stole is 57 cm at the moment. It will grow some with proper blocking.

And to the pictures. The first one shows the pattern well and is sharp, the beads aren't showing well though. That's why I took the other without a flash, not well focused but the placement of the beads shows well. Click on the pictures for bigger image.

Kiitos edellisessä postauksessa ympyrähuivin kommentoijille, mä olen itsekin aivan ihastunut siihen. Merinosilkki on iholla mukavan tuntuista, pehmeää ja niin sileää. Silkki sen tekee .

Thank you for the lovely comments on my shawl in the previous post. I love it too :-)


P.s. blogilista kiukuttelee, ei halua tunnustaa päivitystä. Kokeillaan josko tämän tekstin lisääminen tekisi tehdävänsä.

4 Comments:

At 16.7.2007 klo 10.52.00, Blogger hanna-h said...

Ihana tuo kuva jossa helmet näkyvät hämärässä. Näyttää tosiaan mysteeriseltä :)

 
At 16.7.2007 klo 12.11.00, Blogger Pikku- Kettu said...

Minäkin ihastelin tuota helmikuvaa! Ihan kuin joku salainen koodi ilmestyisi huiviin. :)

 
At 20.7.2007 klo 7.55.00, Blogger Soile said...

Oi, siitäpä tulee kaunis! Ja helmet ovat kuin jotain salakirjoitusta.

 
At 5.8.2007 klo 19.13.00, Blogger helena said...

Hyvältä näyttää! Minua vähän harmittaa kun teen omaani ilman helmiä. Teetkö Silviasta muuten yksin- vai kaksinkertaisena?

 

Lähetä kommentti

<< Home