Villaa ja villakoiria / Poodles and Wool

Neulova puudelinomistaja: päätin että osaan neuloakin A knitting poodle owner: I decided that I could knit too.

maanantaina, marraskuuta 13, 2006

Yhteensopivuusongelma? / Compatibility issue?

Mitä tapahtuu kun jättää kotiin pienen, lankaan addiktoituneen puudelinpennun ja unohtaa nostaa käsityökorin ylös, ulottumattomiin? Aivan oikein, sotkuhan siitä seuraa.

1.) Valkoinen: 7,3 grammaa merinosilkkiä (102,2 m) umpisolmussa, ja se myös jää sellaiseksi, enkelinkään kärsivällisyys ei riitä selvittämään tuota. Tai ei minun ainakaan, tänään.

2.) Sininen: Puoli kerää Rakkaan Insinöörin kaulaliinassa kiinni olevaa Drops Alpacaa, yhtälailla sykkyrällä. Siitä sentään syntyi siisti pallo. Lumikki ei varmaan yrittänyt parastaan sen kanssa :-)

3.) Luonnonvalkoinen: Vasta vyyhdetty purkulanka. Onneksi olin sitonut pasmalankoja ympäri vyyhtiä, muuten tuokin olisi menetetty tapaus.

Nyt sitten lahjoitettaisiin hyvään, kärsivälliseen kotiin, selvitystyötä vastaan, nyssykkä Merinosillkiä. Lähettäjä ei ota vastuuta vastaanottajan hermoista ja revityistä hiuksista :-)

This is what follows when you leave a yarn happy baby poodle home for a day and forget to lift your basket up. A mess.

1.) White: 7,3 grams of Grignasco Merinosilk. An awful mess, not even an angel has the patience to clear it up.

2.) Petrol blue: Half a ball of Drops Alpaca, attached to the scarf meant for Dear Engineer. Very messy. She didn't try her best though, the yarn is now a tidy ball again. whew.

3.) Off-white: A skein of frogged wool. This time, I had tied the skein with multiple ties so
it is safe after all.

Now I want to give a bundle of merinosilk to a good, loving home. I warn you that you must clear the bundle yourself, and I take no responsibility of your lost nerves or hair that is ripped off.

5 Comments:

At 13.11.2006 klo 20.46.00, Blogger muoriska said...

Mää voisin adobtoida tuon merinosilkin.. mulla on langan suhteen piiiitkät hermot :D

 
At 13.11.2006 klo 20.47.00, Anonymous mippe said...

Voi ei :D Meillä kävi kyllä blogikoiran ollessa pienempi samalla tavalle useammallekin kerälle, jotenkin ajattelin, että ei se kirjahyllystä yletä ottamaan... :p

 
At 13.11.2006 klo 20.59.00, Blogger Villasatu said...

jep; Muoriska, merinosillkkisotku lähtee pohjoiseen asumaan :-)

Mutta ihan totta, se on sitten sotkussa. Pentu piti tosissaan hauskaa sen kanssa, ja merinosilkki menee solmuun kun sitä vähän ajatteleekin.

laita osoite mulle: salehti (ät) gmail piste com

 
At 13.11.2006 klo 21.34.00, Anonymous Lankavuori said...

Voi hurja mikä sotku :( Minulta olisi varmaan itku päässyt :/

 
At 14.11.2006 klo 19.22.00, Blogger Soile said...

Auts! Tommoisen sotkun nähdessään varmaan tulee muutaman kerran harkinneeksi: tulisiko koirasta hyvät rukkaset? Meidän edesmennyt Elmeri-kani kuuli aikas usein moisia uhkauksia, kun oli taas kerran järsinyt jotain ei-toivottua, kuten seinää, lainassa ollutta iltalaukkua, maton reunoja jne.

 

Lähetä kommentti

<< Home