Villaa ja villakoiria / Poodles and Wool

Neulova puudelinomistaja: päätin että osaan neuloakin A knitting poodle owner: I decided that I could knit too.

perjantaina, elokuuta 04, 2006

Lisää postia / More mail

Eilinen oli piiiitkä päivä, eikä ollenkaan niitä parhaita lomapäiviä. Oli pakko käydä töissä hoitamassa yksi työ, ja kyllä, mä olin ainoa joka sen pystyi nyt tekemään... Siihen meni koko päivä. Onneksi illalla oli Kampin neulontatapaaminen joka piristi mieltä huomattavasti. Kiitos seurasta, mulla oli tosi kivaa, taas.
Yesterday was a loooong day, and not one of the best days of my vacation. I had to go to work, to deal with a task.Unfortynately I was now the only one for a job... it took me the whole day. Thank goodness there was our knitting meeting in Kamppi and that cheered me up a lot. Thanks for the company, ladies, I had a very good time, again.

Sitten kun tuli kotiin, mieli piristyi entisestään: mua oli odottamassa kaksi pakettia: Helminallen arvontapaketti ja se toinen nettiostos.
When I got home, I got even better mood, there was two mail packages waiting for me. One from Helminalle and the other mail-order.
Helminalle, kiitos hurjasti, tulin niin hyvälle mielelle kun avasin paketin, pehmoinen Wool on _juuri_ mun omaa väriä, samoin kuin se hauska virkattu lehti. Pannulapuksi se on kai tarkoitettu mutta emmää raaski, se on niin kiva. Lehtiä Lehdelle :-) Namipussi on jo vähän vajennut ja Oskari kärkkyy vieressä. Kaiken kruunasi kiva kortti. Kiitos!
Lots of thanks for Helminalle for a lovely surprise, I love the colour and the softness of the yarn, and the Leaf is just lovely. I'm also enjoying myself with the swees ;-)
Se BoPeep's Wool shopin paketti oli ihan kiva kans mutta siitä puuttui se yllätyksen hauskuus. Tosin
yllätyksen korvasi se ihana alpakkalanka, Alpaca with a twist, Fino. 70% alpakkaa, 30% silkkiä, mustana. Mukana oli mun kauan kaipaama Flower Basket Shawlin malli. Se oli tarjouksessa, puoleen hintaan, niin että maksoin siitä vain $2,75. Mä koitin tästä ottaa kuvia ulkona ja sisällä ja tossa sisällä otetussa kuvassa näkyy tuo langan kiilto hyvin, ulkona se oli vain mustaa. Musta lanka on aika vaikea kuvattava, muutkin ovat tän ennen mua todenneet. Tästä langasta ei ehkä tule FBS, mutta saa nähdä. Jotenkin FBS on mun mielestä värikkäämpi, ehkä sininen, tai joku punaisen sävy... liukuvärjätty tms.
The sending from BoPeep's Wool shop was nice also but it lacked the fun element of surprise. The lovely yarn mended it a bit, Alpaca with a Twist, Fino. 70% alpaca , 30% silk, in black. The package also included a pattern for Flower Basket Shawl that I have wanted for a long while now. I got it on sale, only $2,75. I tried to take pictures of this inside with a flash and outside in sunshine, and this insides picture shows best the lovely sheen of the yarn.

Nyt saa nettiostokset riittää hetkeksi, Visa itkee lompakossa jo näistäkin...
This will be enough of mail order for a while, Visa is crying in my wallet already...

Arvonta jatkuu tässä vielä tän päivän, keskiyöhön asti, vielä ehtii mukaan. Luvassa on pieni neulonta-aiheinen ylläri. Laskuri vaan kiukuttelee, eikä suostu näyttämään mitään, mutta sama ongelma näyttää olevan
muuallakin. Mutta 5000 on ylitetty kyllä! Kiitos lukijoille ja kävijöille! Pari nimetöntä osallistujaa näkyi olevan arvonnassa, mutta haamuille on paha lähettää mitään, jotta käykääs laittamassa nimet mukaan.

Kommenttien joukossa oli myös eka viesti Salaiselta Neuleystävältäni! Hiii. Jännää...

Lopuksi sananen Elvikseltä:kiitos kaikille villa-minua äänestäneille ja hurjan suuret onnittelut Sudenkorennolle ja Villavällykuoriaiselle! Ja muillekin paljon terveisiä, meistä vois muodostaa kohta maskottieläintarhan!

1 Comments:

At 4.8.2006 klo 15.56.00, Blogger zeska said...

Hei, laitatko mulle sähköpostia osoitteeseen eeva.nevalainen ja sitten gmail.com ? liittyen eiliseen neuletapaamiseen :)

 

Lähetä kommentti

<< Home