Villaa ja villakoiria / Poodles and Wool

Neulova puudelinomistaja: päätin että osaan neuloakin A knitting poodle owner: I decided that I could knit too.

perjantaina, kesäkuuta 01, 2007

Puudeleita ja UFOja

Ensin puudelijutut:
Sunnuntaina vietetään City-Puudeleiden Kesäpäivää (klikkaa kuvaa isommaksi) Helsingissä, Tuomarinkartanon vinttikoiraradalla. Sinne ovat tervetulleita kaikki villakoirat, kokoon, väriin ja karvanpituuteen katsomatta! Tietenkin myös kaikki jotka muuten vaan tykkäävät villakoirista, tulkaa tekin: ohjelmassa on villakoiraparaati jossa esittäytyvät kaikki värit ja koot, yhteensä 20 erilaista villistä.
Mainoksen on muuten tehnyt Riikka Naumanen.
Ja seuraavaksi jotain aivan muuta:

Liityin FUFO-tempaukseen jotta saisin ainakin vähän neulottua keskeneräisiä töitä. Nyt yht'äkkiä keskeneräisiä neuleita löytyi muutama:
Vasemmasta alakulmasta:

Valkoinen salomoninsolmuhuivi, oikeastaan vasta aloitettu, kiinnostus loppui joskus viimesyksynä alkuunsa.

Sireeninvärinen angorainen hartialämmitin: aloitin pari viikkoa sitten, niin että se on oikeastaan vasta aktiivisesti työnalla. Tässä kuitenkin mukana siksi ettei jäisikään UFOksi .-)

Ruskea toppi Novita Bambusta. Aloitin vapun tienoilla, ei vielä kovin paha ufo. Pari kiireellisempää kyllä ehti edelle. On kyllä ihan kiva neuloa, takakappale on melkein valmis jo. Tasainen sileä vähän puudutti.

Vaaleanvihreä Icarus: Tän kävi köpelösti kun puudelit vähän "neuloi". Selvitin lankasotkut tuossa talvella ja nyt voisi taas keväänvihreä neule maistua. Olen kyllä valmistautunut siihen että tää on pitkäaikainen neule, yksinkertainen Merinosilk on vähän hurja valinta Icarukseen, tunnustan :-)

Sininen mohairhuivi: tää nyppii eniten. Tän piti valmistua siskolle viime joulukuussa synttärilahjaksi mutta iski plääh. Jatkuu edelleen, muuten. Neulottu yli puolenvälin joten pitäis kai vaan ryhtyä.

Petrolin värinen Mystery Diamond-huivi. Jäi kesken syksyllä kun piti aloittaa jotain tarpeellisempaa ja sitten tumma neule pimeässä ei oikein houkuttanut tai sujunut. Haluan valmiiksi, alpakka tuntuu tosi hyvältä.

Tässä nämä neuleet, ristipistoufoista ei puhuta... niitä nimittäin löytyy ullakolta moooonta...

2 Comments:

At 1.6.2007 klo 22.47.00, Anonymous marsu said...

Mut hei, jouluhan tulee joka vuosi ja samoin siskon synttärit! Et oo siis pahasti myöhässä :-)

 
At 4.6.2007 klo 23.03.00, Anonymous marsu said...

Kävin jättämässä viestin neuleblogilistalle tapaamisesta ens viikolla. Laittele itse tarkennusta sinne jos katsot tarpeelliseksi :-)

 

Lähetä kommentti

<< Home