Villaa ja villakoiria / Poodles and Wool

Neulova puudelinomistaja: päätin että osaan neuloakin A knitting poodle owner: I decided that I could knit too.

maanantaina, huhtikuuta 30, 2007

Kohti toukokuuta käydään

Hauskaa Vappua kaikille!

Taitaa tulla rauhallinen vappu nuorisolle, ulkona ei juuri tarkene riehua. Hyvä näin.

Vihdoin sain (melkein) valmiiksi sen pikkuisen villatakin, vain napit puuttuvat. Päättelin jo kaikki langanpäätkin ja pesin, nyt se on kuivumassa.
Kaulus piti neuloa kahdesti, ensimmäisellä kerralla yritin välttää purkamista vaikka heti kyllä näin että aloin kauluksen kavennukset liian myöhään ja tuloksena oli törökaulus kun raglankavennukset piti lopettaa ennen kuin kaikki kauluksen silmukat oli kavennettu. Sen sijaan että olisin purkanut sentin purinkin sitten viisi senttiä (ja neuloin uudelleen) Hmm... koskahan sitä oppisi että ajoissa purettu on oikeastaan ajansäästöä :-)

Valmiin työn kunniaksi teki mieleni aloittaa sitten uusi neule, ja tavoistani poiketen neuloin pari mallitilkkua ennen kuin aloitin oikeasti neulomaan mitään. Valkoinen Drops Alpacaa ja ruskea Novita Bambua. Kuva oikeastaan vain siksi kun nää värit on jotenkin niin herkulliset :-) Mutta siis tuloksena oli että mä voisin neuloa samoja ohjeita kummalla tahansa langalla (3,5 mm puikoilla neuletiheys on sama...).
Uudessa Modassa (3/2007, malli 4) on kiva kietaisuliivi Novitan Bambusta ja tuli sellainen tunne, että tuon mä haluan. Nyt se on jo edennyt koko lailla pidemmälle kuin tässä kuvassa... Mä otin lehden sivuista kopion ja laminoin ne joten nyt se raivostuttava sivujen plaraaminen loppui. (Villatakkia neuloessa hatutti, kun aina jos halusi nähdä mallin valmiista neuleesta, piti selata koko lehti taaksepäin...)

Vantaan neuletapaamisessa viime torstaina (26.4.) teemana oli lankavaihto ja sain vaihdettua itselleni tällaisen kerän virolaista villaa. Tykkään! Kirsti vaihtoi sen sähkönsiniseen mohairlankaan jonka olin joskus mielenhäiriössä ostanut... ikinä en käytä sähkönsinistä, mikä lie mielenhäiriö sattunut.

Lopuksi vielä kuva kevään etenemisestä, olikos näiden nimi espanjansinililja vai mitä? Oikeasti ne ovat sinisempiä mutta aurinko paistoi :-)

4 Comments:

At 30.4.2007 klo 19.45.00, Anonymous Teresa said...

Hauskaa vappua!

 
At 30.4.2007 klo 20.08.00, Anonymous Kimalainen said...

Iloista Vappua !!

 
At 1.5.2007 klo 0.14.00, Anonymous Hanna said...

Hauskaa Vappua!

 
At 3.5.2007 klo 23.55.00, Anonymous marsu said...

Mie tulin kylään :-)

 

Lähetä kommentti

<< Home