Villaa ja villakoiria / Poodles and Wool

Neulova puudelinomistaja: päätin että osaan neuloakin A knitting poodle owner: I decided that I could knit too.

keskiviikkona, tammikuuta 31, 2007

Plinggggg


Arvonta on sitten tehty. Paras käsillä oleva satunnaislukugeneraattori ja lottokone eli Rakas Insinööri arpoi numeroiden 1-21 väliltä numeron 16. Kuudestoista viesti arvontaan oli Maijun Korttigalleria-blogista. Onnea! Laitan palkinnon harkintaan ja lähetän sinulle jotain mukavaa tässä lähiaikoina.

Kiitos vinkeistä ja ideoista kaikille. Kun Hamsterikuukauteen on nyt aikaa YKSI TUNTI niin nyt on mainio tilaisuus käyttää hetki miettimiseen eikä syöksyä suinpäin lankakasaa kohti.

Hauskimmat ehdotukset antoivat Gehenna (hevosloimi) ja Muoriska (kalsarit miehelle ja K-18 verkkopaita) :-D. Hihittelin työpöydän vieressä ja työkaverit katselivat alta kulmien... Villatakki ja torkkupeitto olivat hyviä ehdotuksia, huivit samoin. Tumput ja sukat ovat tarpeellisia joten ehkä niitäkin vielä syntyy.

Torkkupeitto olisi ainakin tänä aamuna ollut tarpeellinen, pakkasaamu oli vilpoinen lämpimän sängyn jälkeen ja yritin kietoutua huiveihin. Kyllä mä varmaan siitä aloitan hamsteroinnin.
Mä olen jäsenenä alablogissa Lankahamsterit 7 jonka apuemäntänä on Outi. Vuosi sitten lueskelin blogeja hyvin järjestäytymättömästi (en ollut vielä löytänyt Blogilistaa) ja mietin että mitä ihmettä Lankahamsterit oikein ovat... ja nyt olen itse mukana. Ihan kohta se alkaa...
Huomiseen neuletapaamiseen otan mukaan UFOja, vaikka sen luonnonvärisen FifiIII:n. Niitäkin pitäisi saada valmiiksi :-)

PS. Marjut, kyllä puudeleita saa tulla rapsuttelemaan. Älä kerro Frankille kuitenkaan, kissat ottaa niin helposti nokkiinsa jos ottaa kontaktia alempiin elämänmuotoihin...

3 Comments:

At 3.2.2007 klo 15.27.00, Blogger Villasatu said...

koeviesti

 
At 3.2.2007 klo 15.27.00, Anonymous villasatu said...

Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

 
At 3.2.2007 klo 15.28.00, Anonymous Anonyymi said...

Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

 

Lähetä kommentti

<< Home