Villaa ja villakoiria / Poodles and Wool

Neulova puudelinomistaja: päätin että osaan neuloakin A knitting poodle owner: I decided that I could knit too.

sunnuntaina, tammikuuta 28, 2007

15000 ja 105

Ois taas arvonnan paikka. Ihan just, näillä näppäimillä tulee täyteen 15000 käyntiä tässä blogissa (Hillitty WOW) ja jokunen päivä sitten tuli täyteen 100 tilaajaa. Nyt on jo 105, jotenkin tilaajia tulee ikäänkuin ryppäinä.

Siis. Jätähän kommentti tähän postaukseen ja kerro... (tuota, mitähän sitä keksis) ... no vaikka tästä: Kerro mitä neuloisit tästä allaolevasta kasasta, ja niin että se kuluisi kokonaan. Siis lisää Hamsteri-ideoita, kiitos. Mulla kyllä on jo valmiina joitain ideoita mutta lisä auttaa aina :-)

Arvon yhden palkinnon kaikkien vastaajien kesken ensi viikolla, sanotaan nyt vaikka keskiviikkona.

I will have another draw because of 15000 visitors and 105 subscribers. I'm so happy to have you all!

To participate, add your comments to this post and tell me how you would lose this pile of yarn by knitting it. I do have some ideas but to have some more wont' hurt.
Tämä kasa siis, tässä on hyvä lähtö Lankahamsterit 2007 -tempaukseen. Jos siis sais oltua ostamatta lankaa ainakin helmikuun ajan, sitten oisin aika tyytyväinen.

Kasa sisältää:
16 kerää petrolin väristä Teddyä (vaikea saada enää mistään, ostin Tarjoustalosta niin monta kuin jaksoin kantaa),
7 kerää Teddy Galaxyä mustankirjavana, (mää en tiedä mikä minuun meni, mä EN tykkää kimalteisista langoista itselläni ja nyt ostin noin monta. Ne oli alennuksessa...)
6 kerää valkoista Floricaa (no tätä löytyis kaupasta kyllä muutenkin mutta se Muoriskalta saatu kerä oli niin yksinäinen)
11 kerää tummansinistä 7V lankaa (järki meni)
-ainakin selitykset on hyviä?

I have here 16 balls of Novita Teddy wool/polyamide/acrylic blend (petrol) and 7 balls of Teddy Galaxi (black/grey/white) by Novita also, 6 balls of white wool yarn Florica by Novita and 11 balls of blue 7 Veljestä wool blend yarn. I do have an idea for all of these, I swear. The Teddy balls will be an afgan, the process of design is on it's way. There's some more in my stash. That blue wool/polyamide will become a cardigan of some sorts... and the white wool will be a shawl again. Not that I didn't have enough yarn for that purpose already.

On mulla ajatus siitä että mihin nää menis. Kaikki Teddyt olis ehkä alkamassa tilkkupeitoksi, siihen tulis vielä lisääkin mun kaapista. Suunnittelu on vielä vähän alkutekijöissään... RI kyllä katseli noita petroli-Teddyjä ja sanoi kauhua äänessään: "et kai sä meinaa ommella noista mitään? Toi neonturkoosi on kamala väri." Ommella? Neonturkoosi?

Valkoinen Florica ois huivilankoja, ihan niinkuin niitä ei olis riittävästi ennestäänkin, mutta... tota. Mä tarttin lisää? Sininen 7 veljestä ois ehkä villatakki, kai.

Joka tapauksessa, tähän taloon EI tarvita uutta lankaa. Ainakaan kuukauteen, siis.

I will not have any more yarn in this house. Not for a month, anyway :-)
Tässä on pari kuvaa viikon ikäisistä pennuista, yläkuvassa kaikki yhdessä mittatikun kanssa ja alakuvassa poika yksin Rakkaan Insinöörin kämmenellä. RI:llä on kyllä aika suuret kädet... Pennut ovat kasvaneet viikossa hurjasti, jokainen on vähintään tuplannut painonsa. Suurin painaa nyt 360 grammaa (poika) ja pieninkin 320 grammaa. Syntymäpainot olivat 165 - 179 grammaa.

The puppies are one week old now and they have doubled their weights already. The boy that is the oldest is 360 grams now and he started from 179 grams, and even the smaller girl is 320 grams. They grow so fast.
Nyt niillä on jo mustat polkuanturat ja kuononkin pigmentti alkaa olla jo musta. Ne eivät enää muistuta pikkuisia possuja :-) Reilun viikon päästä pitäisi silmien alkaa aueta, silloin ne alkavat näyttää KOIRILTA.
Now they already have black paws and even the noses are becoming black. They don't look like piglets any more but real DOGS when in a rough weeks time their eyes will open :-).
Kiitos kaikille sivuilla kävijöille ja tilaajille! Tulkaa toistekin :-)

21 Comments:

At 28.1.2007 klo 16.34.00, Anonymous villasukka said...

Petrooliteddy haluaisivat ilman muuta siksi Novitassa olleeksi (siellä valkoinen) takiksi.... Tai ehkä se jo siitä, että olen itse sitä hinkunut, muttten koskaan muista kuinka paljon siihen tarvitaan lankaa, joten en ole tullut ostaneeksi lankoja...

 
At 28.1.2007 klo 17.20.00, Blogger Sari said...

Oi mitä ihania koiruleita!

No, petrooliteddyt villatakiksi tai villapaidaksi. Harmaankirjavat huiviksi, jonka voit antaa jollekin lahjaksi (esim. Roosa-huivi tulee ihan kiva teddystä). Sit sukkia, lapasia ja pipoja.

 
At 28.1.2007 klo 17.29.00, Anonymous Tonttu Tomera said...

Tuo petroolin värinen Teddy on ihanaa ja siitä kannattaa tehdä villapusero. Itse teen tällä hetkellä tuosta samasta langasta uusimmassa Novita-lehdessä olevan raidallisen neuleen. Petroolin kaverina minulla on valkoinen Teddy. Kimaltelevasta Teddystä voisit tehdä kolmiohuivin lahjaksi.

 
At 28.1.2007 klo 17.30.00, Anonymous luovatkädet said...

Onnea kävijöistä! Langoista voisi neuloa maailman pisimmän huivin ja pyrkiä Guinessin ennätystenkirjaan.

 
At 28.1.2007 klo 17.49.00, Blogger Raisa said...

Että nuo koirut on niin ihania!

Teddystä kannattaisi minunkin mielestä tehdä villatakki, samoin niistä 7-veljeksistä koska olet niin päättänyt.

Teddy galaksista lapaset-pipo-huivi -yhdistelmä, ja tee vaan siitä floricastakin huivi jos kerta haluat!

Sitten, 7-veljestä jää varmaan yli, siitä voisi tehdä ihan vaan sukkasia. Samoin petroolia teddyä, saisko siitä vielä vaikka jonkun boleron tai huihattimen?

 
At 28.1.2007 klo 17.56.00, Anonymous Jonna said...

Teddystä ja teddy galaxystä vois tehdä ponchoja, kolmiohuiveja, lapasia ja pipoja.
Tummansinisestä seiskaveikasta kiva paita tai neuletakki, vaikka joku vähän pidemmän mallinen.
Floricasta.. hmm.. Huivi? Ja lisukkeeksi pipo ja lapaset :)

Ihania hauvoja!

 
At 28.1.2007 klo 18.05.00, Anonymous paperi40 said...

minä tekisin ponzon, hapsuilla.
pipon korvaläpillä joihin pitkät tupsut, säärystimet raidalliset, lapaset.
onnea!!

 
At 28.1.2007 klo 18.11.00, Anonymous Marjut said...

Mä neuloisin ainaoikeaa olevia kaulahuiveja kaikista langoista tai ehkä jopa ulkoistaisin neulomisen jollekulle muulle, jotta mulle jäisi enemmän aikaa rapsutella koiranpentuja! Ne vain ovat niin suloisia. Ihquja! (Vai haluaisitko sä ulkoistaa pentujen rapsuttamisen mulle? Mä voin uhrautua.) :)

 
At 28.1.2007 klo 18.35.00, Anonymous pohjis said...

Minä neuloisin petroolista teddystä ison torkkupeiton helmineuleella. Sitten niistä mustankirjavista teddyistä tekisin vaikka villapaidan (jos et haluu tehä ittelles niin jollekkin muulle)Florikasta joku kaunis huivi(tai huiveja) ja sitten 7.veljeksestä villapaitoja. :)

 
At 28.1.2007 klo 19.37.00, Anonymous Heinie said...

Teddyistä(myös galaxyt kuuluvat tähän) minä tekisin pipoja, rasoja ja huiveja, 7veikoista tekisin läjäpäin sukkia, niistä on aina pula, kun joiltakin on AINA pari hukassa,Floricasta tekisin kirin tai fifin, jostain luin, että florica huopuisi, voisihan sitä koittaa huovuttaa jotenkin :)että tämmöistä minä niistä tekisin, ja ainahan voi tehdä apupupuja tai Äiti Teresa peittoja ja lahjoittaa hyväntekeväisyyteen, tai ihan itselle tehdä ihanan pörröisen peiton :) En usko, että kukaan panisi pahakseen ihanaa pörröistä ilmavaa päiväpeittoa, tai en minä ainakaan, mutta minä

 
At 28.1.2007 klo 19.38.00, Blogger Hansu said...

Teddystä muhkea villapaita (lahjaksi, jos et ite tykkää tuosta). Floricasta pitsihuivi ja 7v:stä sukkia tai kietaisujakku.

 
At 28.1.2007 klo 20.06.00, Anonymous Rosatar said...

pipoja, kaulureita, lapsii, sukkii, huiveja, villa paitoja, pontsoja, niitä kolmio huiveja eli fifejä, säärystimii, tilku päiväpeitton

Rosatar

 
At 28.1.2007 klo 20.18.00, Blogger muoriska said...

Ehdottomasti petrooliteddystä ja galaksista sellainen iso torkkupeitto/harteille nakattava viitta..
Floricasta.. värjäyksen kautta jotain kivaa.. vaikka verkkopaita sarjassamme k-18 ( isäntä voisi hyväksyä)
ja seiskaveikasta isännälle kalsarit ( virn) kaikki ri:t oli ne sitten rakkaita vai rökäleitä tarttee..

 
At 28.1.2007 klo 21.35.00, Anonymous routa said...

en mä mittään tettyistä ymmärrä, mutta veikat huusi kuvasta heti villatakiksi. tai miehelle villapaidaksi, villatakki puolipatentilla (vai onko liian raskas). koiralapset ovat suloisia, ja niin söpön kiharaturkkisiakin jo.

 
At 28.1.2007 klo 21.37.00, Blogger Nuttula said...

Mä en pysty sanomaan mitään järkevää langasta, kun mä näin nuo pennut! Voi että, voiko olla mitään ihanampaa kuin noin pikkuinen koiran pentu?? Löysin sun blogin just, kiva kun olit jättänyt kommentin!

 
At 28.1.2007 klo 22.18.00, Anonymous maiju said...

Itse loihtisin noista langoista kaikkea pientä mm. hattuja, lapasia, kaulahuiveja, sukkia, säärystimiä ym, ym, Kyllä tuolla kasalla saisi jo ison kasan pikkuneuleita aikaiseksi.

Siis kyllä on hauvavauvat niin suloisia, että. Itselläni on 14 vuotias villisvanhus.

Maiju

 
At 29.1.2007 klo 0.06.00, Blogger Krista said...

No höh! Epistä esitellä langat ja kysymys ensin ja sitten näyttää suloisia koiravauvoja. Kuka tässä vaiheessa enää muistaa mitä lankoja sitä olikaan!

Seiskoista tekisin varmaan sukkia (minulla tuntuu olevan sukkabuumi), neonturkoosista ( ;OD ) teddystä tekisin sellaisen hartialerpakkeen (ei boncho vaan sellainen kuitale)...tai se torkkupeitto-ideakin kuulosti hyvältä! Kimallelangasta onkin minun kimalle-kammoisena vaikeampi keksiä mitään...huivi? tai sitten sellainen hartialerpake. ;o)
(nää on nää termit mulla hyvin hallussa..). Olikos niitä muita? Jos oli 100% villaisia niin apupupuja ja vaakatilkkuja aina voi tehdä lisää.

 
At 29.1.2007 klo 1.21.00, Blogger Gehenna said...

Joo meinas kyllä unohtua lankakasa, oli niin hellyttävä vauvakoira tossa. Suloinen rääpäle. Ja niin, noista langoista tulis erinomainen hevosen loimi ;-D siis tietenkin, totta kai!! Ja kaikki menis! :D Äläkä ainakaan mulle lähetä mitään teddylankoja jos täällä joku arvonta oli, mä en pysty neulomaan akryylipitosia :P

 
At 29.1.2007 klo 8.36.00, Blogger Sire said...

Virkkaa freedom-tekniikalla iso torkkupeitto, siihen saisit käytettyä noita kaikkia lankoja. Suloisia pieniä rääpäleitä. Sitä muistelee omaa koiraa 15 vuotta sitten samannäköisenä ;)

 
At 29.1.2007 klo 17.24.00, Anonymous Tui said...

Teddystä tulisi ihana torkkupeitto <3
Sukkia seiskaveikasta, niitä ei ole koskaan liikaa ja florican käyttäisin johonkin syntisen kauniiseen pitsihuiviin.

 
At 30.1.2007 klo 16.20.00, Blogger TiinaV said...

Teddystä tekisin minäkin jonkin takin tai simppelin neulepuseron. Seiskaveikasta tulee ensi syksyksi kiva palmikkoneulepusero tai -takki. Floricasta voisi tulla huivi tai sitten jonkin muun langan kaverinia kirjoneulelapasia. Tai jotkut ihanat pitsisukat?

 

Lähetä kommentti

<< Home