Villaa ja villakoiria / Poodles and Wool

Neulova puudelinomistaja: päätin että osaan neuloakin A knitting poodle owner: I decided that I could knit too.

maanantaina, tammikuuta 01, 2007

2007. Nyt. / 2007. Now.

the last of 2007

matching pair

matchig socks

Noin. Tässä on nyt sitten vuoden viimeinen neule. Aika sopivaa, eka neuleeni tänä vuonna- se josta aloitin uudelleen neulomisen siis- oli sukat, 7v Jättiraitaa... Nyt olen siis edennyt Steppiin (raitaa tämäkin) :-) Kiitos, Sia, tää on kyllä ihana sukkalanka!

There, that was the last knit of 2006. Quite approppriate since the first of the year was also socks, socks that started my knitting "carrieer" all over again :-)

Valmiit sukat painoivat vain 59 g koska en malttanut kutoa pitkiä varsia... Lankaa jäi siis jäljelle sen verran että aloin neuloa rannekkeita, ja yritän saada langan riittämään kämmekkäisiin asti. Jotta ei tulis "toisen kämmekkään syndroomaa" aloin sitten neuloa niitä yhtä aikaa. melkoinen lanka- ja puikkohässäkkä tuli siitä tulokseksi :-)

The ready pair of socks weighed only 59 grams because I wanted them ready soon and didn't want to knit long legs. There's plenty of yarn left still, and I try to make it to fingerless mitts. To avoid "one mitt syndrome", I started to knit them both at once. The result was a mess of yarn and needles :-)

what's left after the socks/ the first of 2007
Muut ovat tehneet yhteenvetoa viimevuodesta. Mulle oikeastaan riittää yksi asia: opin neulomaan kunnolla enkä ole sitten sitä lopettanut
:-). Ja vielä on niiiiin paljon opittavaa...

Uudenvuoden ilotulitukset jatkuvat edelleen (1.1. klo 22.00) , eilinen pauke oli kyllä huumaava, luulisi että kaikki olisivat saaneet paukuteltua riittävästi.

Twin Peaks. Ihkut kasarivaatteet ja kasaritukat. Hassua että niiden henkilöiden nimet muistaa vielä :-) Kaipa tää pitää katsoa taas kokonaan.

8 Comments:

At 2.1.2007 klo 7.48.00, Blogger Pikku- Kettu said...

Hyvää uutta vuotta!

Kyllähän se Twin Peaks on pakko katsoa, on sen verran klassikko. Eka osa meni nauhalle uuden vuoden juhlinnan aiheuttaman väsymyksen vuoksi, mutta ehkä jo tänään. Ja television katsominenhan on vain lisää hyödyllistä neulomisaikaa. ;)

 
At 2.1.2007 klo 11.35.00, Blogger Sia said...

Hyvää uutta vuotta! Sukistasi tuli ihanat - pitäisiköhän itsekin kokeilla tuota lankaa ;-)

 
At 2.1.2007 klo 12.31.00, Blogger Villasatu said...

Pikku-Kettu: Twin Peaks oli kyllä oikein katsottava, neulomaan ei kyllä ihan ehtinyt, sen verran tarkkaan sitä pitää seurata jo alusta lähtien :-)

Sia, kokeile ihmeessä, voin suositella lämpimästi. Se tuntuu jo neulottaessa hyvältä käsissä ja valmiit sukat ovat hurjan pehmeät ja ohuina mukavat. Mulla on ne nytkin jalassa :-)Paljaallakaan iholla ei kutita lainkaan.

 
At 3.1.2007 klo 8.48.00, Blogger muoriska said...

Parempaa tätä vuotta..:)
asiasta kolmanteen.. jos tosiaan tarttet selvittelyapua sen koirakudelman tiimoilta niin ota yhteyttä.. mullahan on a) eläinvapaa koti , b) lapset päivät hoidossa ja c) sairaslomaa ilman työvelvotetta tuonne toukokuun loppuun ainakin...

 
At 8.1.2007 klo 16.54.00, Anonymous Pelagia said...

Hih, lueskelin blogiasi hieman kauemmaksikin, ja yllättäen huomasin sinun(kin) olleen Lohjan markkinoilla... minulla on aivan samanlainen taottu neulekoru kuin sinullakin (se oikeanpuoleinen). Olen jo ainakin viiden vuoden ajan ostanut joka vuosi tuolta sepältä erilaisia juttuja, ja tänä vuonna lähti tietysti tuollainen mukaan! Ja Koivulan tilan lampaiden villoja myös!

 
At 8.1.2007 klo 18.53.00, Anonymous Pelagia said...

Ja nythän mie täällä kommentoin yhtenään, sillä onneksi olkoon, sinä arvasit lähimmäksi totuutta, vaikka jäitkin silti vielä 19 kilon ja risat päähän lankakasan koko painosta... otahan yhteyttä takaisinpäin, niin mietiskellään, miten saan sinulle toimitettua ruhtinaallisen voittosi!
terv. Pelagia

 
At 9.1.2007 klo 15.14.00, Blogger muoriska said...

Vau se tuuri onnistaa sinua toistamiseen.. olet voittanut muoriskamaisessa arvonnassa.. laitatko postia
muoriska at iki piste fi

 
At 11.1.2007 klo 20.53.00, Blogger muoriska said...

Hei, on postissa ja tn. huomenna sinulla. En ottanut siitä kuvaa , joten julkistatko sen kun saat :)

 

Lähetä kommentti

<< Home