Villaa ja villakoiria / Poodles and Wool

Neulova puudelinomistaja: päätin että osaan neuloakin A knitting poodle owner: I decided that I could knit too.

lauantaina, joulukuuta 23, 2006

Hyvää Joulua / Merry Christmas


Edittiä*

Olen saanut hyvänjouluntoivotuksia joko joukon, kiitos kaikille! Oman jouluntoivotukseni haluan kertoa tässä kerralla kaikille, jos kaikkiin suosikkilistallani oleviin blogeihin kävisin kirjoittamassa niin tekisin sitä vielä ensi yönäkin :-)

jotta: Hauskaa Joulua kaikille, ja Onnellista uutta vuotta 2007!

I have received wishes for merry Christmas , thank you, everyone! My wishes for all I give here instead of writing it separately in every blog on my favourites list, there's so many of them :-)

Nää koristeet on mun lemppareita, mä olen itse tehnyt ne, toisen ristipistoilla plastic canvasille ja toisen helmillä. Aikaisempina vuosina mulla oli tapana tehdä vähintään yksi koriste käsin, joko ristipistoilla tai sitten sellainen huopa-aplikaatiokoriste mutta nyt oli muita kiireitä...

Snowman ornament

These ornaments are among my favourite ornaments, I've made them myself, the one with Santa is cross stitch and the one with a snowman is beads on plastic canvas. I've been in a habit of making one for every Christmas but this year I was busy elsewhere.

Blogger muuten kiukutteli kuvien lataamisessa, onko muut huomanneet? Tuli sitten tutustuttua Flick'rin kuvanlataamiseen mutta en edelleenkään saa ladattua kuin yhden kuvan toiminnolla "blog this", se tekee joka kuvasta oman postauksen. Voisko joku kertoa vaikka joulun jälkeen selkokielellä että kuinka tää tehdään?

Haamuilut muuten johtuu siitä että äsken TEKSTI hävisi jonnekin... kuvat kyllä tulivat esille. Ihme juttu... koitetaas nyt uudelleen, poistan samalla tekstittömät postaukset :-) Ja se toinen kuva myös katosi jonnekin, uudestaan lataaminen ei sitten onnistu. Teen sen myöhemmin.

EDIT* : mallailen tätä Flickrin kuvan implantoimista, kiitos avusta, Tuulia. Miksköhän ne eivät kerro tätä vaikka Bloggerin helpissä... muuttelen tässä vielä näitä kuvan mittasuhteita...

Muistiin: leveys 400 ja korkeus 300 tuntuu mahtuvan hyvin. Alkuperäinen Medium on liian iso... small on liian pieni. muuteltuna hiukan kärsii tuo resoluutio kuitenkin

6 Comments:

At 23.12.2006 klo 21.36.00, Anonymous Marjut said...

Hauskaa joulua!

 
At 23.12.2006 klo 22.26.00, Anonymous villasukka said...

Hyvää joulua!

 
At 23.12.2006 klo 23.58.00, Anonymous Helmis said...

Hyvää Joulua!!


Mun on nyt pakko luovuttaa, vaikka tarkoitus oli kierrellä blogeissa tervehtimässä. Muutaman kymmentä blogia moikkasin, mutta ainakin sman verran jäi käymättä. Nukkumatti huhuilee jo, että jaksaa muutaman päivän juhlia :).

 
At 24.12.2006 klo 0.03.00, Blogger Tuulia said...

Hyvää joulua sinnekin!

Tuosta Flickristä... Mie en käytä sitä blog this-toimintoa ollenkaan. Minusta on kätevämpi kun menee sinne all sizes-kohtaan, ja sieltä voi valita kuvan koon. Kun on valinnut vaikka medium-koon (mie käytän useimmiten sitä), sen kuvan alla on sekä sen kuvan url että html-koodi, jolla saa sen kuvan blogiin ja se samalla linkittää suoraan flickrin kuvasivulle (flickr kehottaa käyttämään tätä kakkosvaihtoehtoa). Kuvia lisätään blogipostaukseen niin, että kun kirjoitat uutta viestiä, voit kopioida sen flickrin antaman html-koodin suoraan, ja liittää postaukseen, jolloin blogger liittää sen kuvan sieltä flickristä. En osaa selittää kun en ole asiaan niin perehtynyt mutta olen aina tehnyt noin. Eli en käytä bloggerin liitä kuva-toimintoa, enkä flickrin blog this-toimintoa, vaan sitä html-koodia kun se on minusta näppärämpi. Olikohan tästä apua?

Rauhallista joulunaikaa joka tapauksessa :)

t. Tuulia
(mur, blogger ei sitten halua tunnistaa mua ollenkaan..)

 
At 24.12.2006 klo 0.26.00, Blogger Villasatu said...

Kaikille: kiitos samoin, rentoa ja mukavaa joulunviettoa!

tuulia: kyllä valkeni, kiitos!!! Tolla voi kiertää myös näköjään sen mitä oon Bloggerin kuvanlatauksessa aina kiroillut: uusi kuva tulee alkuun ja pitää sitten hinata kohdalleen, tällai sen saa heti siihen mihin halusi.

 
At 24.12.2006 klo 7.34.00, Anonymous Kimalainen said...

Rauhallista Joulua!

 

Lähetä kommentti

<< Home