Villaa ja villakoiria / Poodles and Wool

Neulova puudelinomistaja: päätin että osaan neuloakin A knitting poodle owner: I decided that I could knit too.

maanantaina, marraskuuta 20, 2006

Ja tänään... / and today...

Pimeä päivä. Pimeää kun lähtee töihin ja pimeää kun tulee kotiin. Maanantai. Tunnin jonotus postin asiakaspalvelupuhelimeen ja luuri sieltä korvaan. Kiire. Siinä tunnelmia tänään ennen kuin pääsin töistä kotiin...

Kotona oli odottamassa jotain TOSI KIVAA:

Muhkea pussi jossa luki päällä SNY...


Lupaavan pehmeä.... ravistelemallakaan ei saanut mitään vinkkiä sisällöstä...Ja sieltähän paljastui vaikka mitä :-) Mun SNY on ollut hurjan ahkerana :-)

Ensin tuli näkyviin huovutettu kassi. Ja se on tosi ihana! Raikas väriyhdistelmä (sopii mun Clapoon, muuten), hauska toteutus, mun pitää vielä vähän tutkia että kuinka toi on tehty... paloista varmaan? Siis aivan ihana. Kiitoskiitoskiitos!
Ja tää oli vasta pintaa :-)


Kassissa oli kaikennäköistä mukavaa "pimenevien syysiltojen iloksi":

-Kortti, kortit on kivoja.

-Hauskan Päivän Kahvia, se on minttusuklaakahvia, mä keitin jo kupilliset! Nam. Jo tuoksu oli (on) ihana, minttusuklainen. Mieskin tykkäs :-)

-Tummaa suklaata Fazerin Thin Mocha -suklaata. Tää on mun oma, mä syön tän ihan ite.
-Appelsiinintuoksuisia kynttilöitä, valoa syysiltaan. Tänään on niin pimeää että heti piti sytyttää. Helpotti :-)

-Tumput, iloisen raidalliset. Saan muuten pitää kiinni näistä kaksin käsin, Lindalla on nimittäin samanväriset sukat ja villatakki ja nyt se himoitsee mun tumppuja... Taidan pitää ne kuitenkin itse ;.)

Nää kuvat on siis otettu pimeällä, salaman kanssa joten värit ei taida ihan olla oikeat...

Hauskuus jatkuu vielä, tää oli vielä SALAISEN neuleystävän lähettämä. Mua odottaa siis vielä joku ylläri...???.. On kuin joulua odottaisi, ihanaa ja jännittävää ;-)

Kiitos SNY!!!! Taas kerran, pelastit päiväni!


Today. Dark when I leave to work. Dark when I came back home. Monday. An hour worth of waiting in a "service" phone of our post office and after that hour got hang up on... A busy day.

And as I got home, everything was suddenly all right. My Secret Knitting Pal had sent me a package.

In there I found the most adorable felted bag, lovely colours in it, goes well together with my Clapotis ;-) made with a fun technique... out of squares? It is so wonderful! Thank you so much!!!

But this was not all: there was lot's of goodies in the bag: Mittens, happily striped. Chocolate, coffee flavour dark chocolate. That I will eat by myself, just me, that is ;-) And Mint Chocolate flavoured coffee. Wonderful smell, wonderful taste. Darling Engineer loved it too :-)

And the ful will go on: This was still from the SECRET pal, this means maybe that I'll get yet another surprise? I'm waiting for it like Christmas and birthday together :-)

2 Comments:

At 22.11.2006 klo 22.50.00, Anonymous Anonyymi said...

Ole hyvä... Oli tuskaa luopua tosta kassista kun se oli oikeesti niin makiaisen näköinen. Täytyy tehdä ittelle samanlainen. Joo vielä yksi paketti olisi tulossa, kun tämä paketti oli oikeesti tarkoitettu lokakuulle... Kiirettä pitää omassa elämässä vaan sen verran että en ole kerennyt postiin pistää... Puikkoihin en ole koskenutkaan muutamaan viikkoon. Mutta yksi paketti on vielä tulossa kunhan saan kerättyä siihen sisältöä. Pyydän anteeksi jo etukäteen jos paketin lähettäminen menee joulukuulle... Terveisin SNY

 
At 22.11.2006 klo 23.04.00, Blogger Villasatu said...

Nou hätä, SNY, mä tiedän että se on tulossa niin jaksan myös odottaa :-)

On se kassi kyllä ihana, mä otin sen käyttöön heti, ja se on kyllä kerännyt ihailua.

 

Lähetä kommentti

<< Home