Villaa ja villakoiria / Poodles and Wool

Neulova puudelinomistaja: päätin että osaan neuloakin A knitting poodle owner: I decided that I could knit too.

sunnuntaina, heinäkuuta 19, 2009

Ullallaa... / New Ulla

Uusi Ulla on ilmestynyt! Tai oikeastaan se ilmestyi jo pari päivää sitten, mutta näin lomalaisena blogaaminen on jäänyt...

Mulla on myös ohje mukana, Ulpukka-huivi. Mä suunnittelin sen siskolleni, joka pyysi iltapukuhuivia. Sen piti olla geometrisesti kuvioitu, ilman mitään hässäkkää :-)
Sitten Ullasta kysyivät, josko voisin sponsoroidusta langasta suunnitella huivin johonkin numeroon... ja kun kerran olin jo aloittanut, niin oli helppo luvata. Suunnittelu ja tekeminen vain kestivät hieman kauemmin, kuin olin ajatellut, ja sen sijaa, että se ohje olisi ollut joulunumerossa, kuten alkuperäinen ajatus oli, se tuli tähän pitsinumeroon. Oikeastaan sopivampi tähän.

Käykää ihmeessä katsomassa, tässä(kin) numerossa on paljon upeita malleja. Kiitos, tytöt, teitte taas upean Ullan!

New Ulla is out! I have one shawl in, Ulpukka. I designed for my sister, who asked a geometric design, without any fuss :-) Then friends from Ulla asked me to design a shawl from sponsored yarn... and once I had already started, it was easy to say yes. I took me longer than I had planned, and instead the Christmas issue, it came out in the lace issue. More fitting, I think.

Go check out the issue, it has lots of great designs (as Ulla always has) The are in Finnish, though... but the lace is often charted and thus easy to

4 Comments:

At 19.7.2009 klo 23.07.00, Anonymous Mari said...

Kaunis!

 
At 19.7.2009 klo 23.31.00, Blogger makepeace75 said...

Ulpukka on kaunis. :o)

 
At 20.7.2009 klo 14.50.00, Blogger Tess said...

Ihana huivi!

 
At 21.7.2009 klo 11.11.00, Anonymous Katju said...

Kiitos ohjeesta. Ihana huivi tämäkin.

 

Lähetä kommentti

<< Home