Villaa ja villakoiria / Poodles and Wool

Neulova puudelinomistaja: päätin että osaan neuloakin A knitting poodle owner: I decided that I could knit too.

keskiviikkona, joulukuuta 26, 2007

Joulu / X-mas

Joulu

Ensin sitä odotetaan monta kuukautta ja sitten se on ohi parissa päivässä. Tässä on kuitenkin ollut aikaa rauhoittua ja levätä ja rentoutua, se kai se perimmäinen tarkoitus on, ainakin meidän joulussamme.

The Christmas is the one holiday everybody waits for weeks and then it's all over in a couple of days. This year there was plenty of time to relax and unwind, and that's the main purpose of this holiday, for me, at least. The food was good and there was too much of it as usual, and the gifts were nice.

Kiitos kaikille joululahjoista ja jouluntoivotuksista.

Tänä jouluna meillä oli pienen piirin joululahjavaihto #neulonnalla ja minä sain ihania lahjoja. Sen lisäksi että lahjat olivat onnistuneita niin ne olivat yllätyksiä, seikka joka perheen kesken yleensä ei toteudu, varsinkin kun joutuu itse ostamaan itselleen jouluyllätyksiä.

Sain lahjat Meeriltä , Sireltä ja Duchessilta ja itse lahjoin Zeskaa, Kristeliä ja Kramoxia. Enkä tietenkään ymmärtänyt ottaa kuvia lähettämistäni lahjoista...

Kuvassa laatikossa Meeriltä käsintehty käärmeketju-rannekoru, enkeli-kuusenkoriste ja kehruuvillaa, Sireltä palmikkokämmekkäät, lasikissa, puudelisilmukkamerkki, teetä ja piparimuotti ja Duchessilta kaksi kerää teetee Alpakkaa. KIITOS tytöt! Kuvaa voi klikata suuremmaksi.

This year, our small circle of friends had our private gift exhange. I received some well thought and alltogether wonderful gifts form Meeri, Sire and Duchess.

Äidin joululahjakin valmistui ja äiti saa sen heti uuden vuoden jälkeen, nimipäiväkseen. Malli on Goddess Knits Desert Sun, neulottu Teetee Kamenasta 4,5 mm puikoilla. Lankaa kului 250 grammaa, vähän kolmannesta kerästä. Malli on valmiina kaunis vaikka tietyssä vaiheessa olinkin tulla epätoivoiseksi.

Parempia kuvia saa sitten joskus kun päivänvalo sallii valokuvauksen.
And, finally, my mom's Christmas present was finished on Christmas Day. She will receive it shortly after the New Year, for her name day and I really hope she likes it. I do. There were times when I was desperate with it but now, finished, it's gorgeous. It is Desert Sun by Goddess Knits and it took 250 grams of teetee Kamena (Nm 2/9,5) to knit it.