Villaa ja villakoiria / Poodles and Wool

Neulova puudelinomistaja: päätin että osaan neuloakin A knitting poodle owner: I decided that I could knit too.

keskiviikkona, kesäkuuta 28, 2006

Valio / Champion


Oi jee!

Orvokille vahvistettiin eilen ... tattaraa.... kansainvälisen muotovalion arvo! Jippijaijee! Nyt se on sitten Fin mva Lt mva Est mva Kans mva Yellowmellow Purple Rain. Meille tulee juhlat! (yhtään syytä juhlia ei pidä jättää käyttämättä). Tosin, Rakas Insinööri sanoi jo etukäteen että hän ei sitten pidä koiralle puhetta :-P (Tää tulee siitä että mä olin kerran mukana yksissä (valio)juhlissa jossa koiran isäntä PITI sille koiralle puheen)

I got a confirmation of ---tattadaa--- the title of Internationa Beauty Champion for Orvokki! Yippi-yai-yee! Now she is Fin Ch, Lt Ch, Est Ch, Int Ch Yellowmellow Purple Rain. We will have a party! (No good reason for party should left used)
But, Darling Engineer warned me in advance that he is not going to give a speech to a dog :-P (This is because I once went to a (Champion)party where the host really did tost on the dog)

Käsityöosastoltamme: Yksi pikkusukka valmiina. Paria odotellaan, tilauksessa on. Kärki päätelty kolmenpuikon päättelynä, joka, sivumennen sanottuna, tällä tavalla tehtynä EI sovellu sukan kärjen päättelyyn. Tars opetella se Kitchener's. Kuva sitten kun _molemmat_ on valmiita... ja se otetaan kaukaa ;-)

On our handicrafts department: One anklet sock ready. It's pair is been ordered but it's deliverance is being delayed. I casted the toe off with three needles and it, incidentally, does not suit for casting off the sock toe. I really should learn to do the Kitchener's. Pictures when _both socks_ are ready. And the picture will be taken from a distance ;-)

6 Comments:

At 28.6.2006 klo 10.09.00, Anonymous Lellu said...

Onnea kaikille kaksi- ja nelijalkaisille teidän perheessä. Ja olen samaa mieltä, puheen voi jättää väliin, jos ei halua tehdä itsestään "täyskahelia" ;)))

 
At 28.6.2006 klo 11.06.00, Blogger Villasatu said...

Kiitos, Lellu :-)

Mä olisin vaan _halunnut_ nähdä sen miehen pitävän puhetta koiralle. Ja koittaa pitää vakavaa naamaa... Ei ehkä olis onnistunut. Ja vois kuvitella myös ilmeitä niiden vieraiden naamalla *reps*

 
At 28.6.2006 klo 11.37.00, Blogger Carita said...

Onnittelut Orvokille meidän ei-niin-muotovalio bichoneilta!

 
At 28.6.2006 klo 18.34.00, Blogger ra said...

OOh thank you for your comment on my blog, these are my jaywalkers http://www.flickr.com/photos/12292539@N00/132762524/in/set-72057594113653582/. Hope you like them.

DO learn Kitchener stitch, it's very simple and VERY satisfying.

I think you are my first Finnish reader, I'm very excited by it!!

 
At 29.6.2006 klo 9.52.00, Blogger Villasatu said...

Carita: Kiitos onnitteluista, Rouva Muotovalio tervehtii Bichoneita ;-)

BTW, pitäis kammata, pestä ja trimmata Orvokki niin että se myös NÄYTTÄIS muotovaliolta. Edes puolituntia trimmin jälkeen - sitten se onkin jo varmaan kierinyt vastaleikatussa ruohossa ja on vihreä kauttaaltaan :-D

 
At 9.7.2006 klo 13.40.00, Anonymous Selena said...

Paljon onne kans mva:n johdosta:)!
Meillä on vasta fin mva(Suomenlapinkoira).

 

Lähetä kommentti

<< Home