Villaa ja villakoiria / Poodles and Wool

Neulova puudelinomistaja: päätin että osaan neuloakin A knitting poodle owner: I decided that I could knit too.

keskiviikkona, kesäkuuta 14, 2006

Kööpenhamina / Copenhagen

Rakas insinööri pystytti puutarhaan katoksen. Oikein kiva.
This canopy was set up by the Dear Engineer. Very nice.

Perjantaiaamuna, aikaisemmin kuin yleensä järkevät ihmiset, me lähdetään koko perhe Kööpenhaminaan pitkäksi viikonlopuksi. Jännää tulee, mä en ole koskaan käynyt Tanskassa ja yhtään en ymmärrä kieltä. Niin vähän siis että kuolisin siellä nälkään...

On Friday, earlier than any sane people, this whole family is going to Copenhagen, Denmark, for a logn weekend. It is going to be exiting as I've never been to Denmark and I have no knowledge what so ever of Danish language. It's so bad that I would starve there...


Me vuokrataan auto ja olisi tarkoitus ajella ympäriinsä ja katsella maisemia yksi päivä. Lauantaina mennään Tivoliin ja koska mä en niin ole inn
ostunut noista huvipuistolaitteista, taidan harrastaa ihan privaattia KIPiä. Nyt vaan sitten valitaan mukaan sopiva neule... Sellaisia aktiivisesti tehtäviä mutta yhtäkaikki kesken olevia on muutama... Kiireisin taitaa olla pojan kummitädille tehtävä BO mutta kyllä Kevätkin kaipaisi huomiota.

Tietääkö kukaan Kööpenhaminassa (tai ylipäätään Tanskassa) mitään lankakauppoja? Kun nyt voisi harrastaa lankaturismiakin kun palkka tuli ;-)


We will rent a car and we are supposed to drive around and watch the scenery for a day. On Saturday We'll go to amusementpark Tivoli and as I'm not into any rollarcoasters or rides where I'm upside down so maybe I'll have my own privat KIP-day. Now I only have a task of choosing which of my WIP's I'll have with me. There is several of them, all active, sort of, but not finished never the less. The most urgent might be the Branching Out for my son's god-mother but Kevät would also need some tender loving care.

Does anyone know any yarn shops in Copenhagen (or in Denmark for that matter)? As I received my salary I could do with some yarn tourism.

Tässä esittelen teille varoittavana esimerkkinä maailman kamalimman sukan. Se olisi halunnut olla JayWalker mutta. Tämä ohjeiden lukija ei sitten vaan ymmärtänyt että kun mallineuleessa on _kaksi_ riviä, ne pitää neuloa MOLEMMAT. Siis tässä on kamala reikärivi tossa sivulla ja katsokaa tuota ihmeelistä pussia kantapään yläpuolella ja noita ryppyjä jalan päällä. Arvatkaapas mitä tälle tapahtui ihan pian kuvanoton jälkeen?

Kantapää sinänsä oli kyllä ihan kiva.

Here's the ugliest sock of the whole World for you. It wanted to be a JayWalker but. This knitter who was supposed to read the pattern did not understand that when there's _two_ repeats in the pattern, you really are supposed to knit them BOTH. So behold the terribly ugly row of holes in the side, this curious bag above the heel, and those wrinkles on the leg. You have one (maybe two) guess what happened very soon after the picture was taken... The heel itself was quite nice.
4 Comments:

At 15.6.2006 klo 8.20.00, Anonymous Susanna L-A said...

Me olimme mieheni kanssa Köpiksessä huhtikuussa. Kiertelimme lähinnä keskusta-alueella, mutta lankakaupat eivät osuneet meidän ostosreiteille. Kaunis kaupunki on Kööpenhamina kyllä, mukavaa matkaa!

 
At 15.6.2006 klo 20.11.00, Anonymous Anonyymi said...

Hei, Garnstudion sivuilla oli luettelo heidän jälleenmyyjistään ja siitä löytyi ainakin kolme Kööpenhaminassa sijaitsevaa lankakauppaa. Itse kävin käsittääkseni viime kesänä tuossa ensimmäisenä (Uldstedet) - se oli kävelykadun lähellä. Siellä oli ainakin Noron lankoja + muita kalliihkoja mutta ihania lankoja.

http://www.garnstudio.com/lang/dk/butikker.php

Johanna

 
At 15.6.2006 klo 20.35.00, Blogger Villasatu said...

Kiitos, Johanna, täytyypä käydä. Ja Susanna, kiitti toivotuksista ;-) -lapset ainakin odottavat kovasti ja minäkin kyllä.

 
At 19.6.2006 klo 7.18.00, Blogger Katiija said...

*rapsuttaa Rafia* noh tänä aamuna jo paljon pirteämpi ja tänään soitti 'omalle' eläinlääkärille, onhan ne päivystävätkin ammattitaitoisia, mutta mutta mutta oma lääkäri on aina oma lääkäri.

 

Lähetä kommentti

<< Home