Villaa ja villakoiria / Poodles and Wool

Neulova puudelinomistaja: päätin että osaan neuloakin A knitting poodle owner: I decided that I could knit too.

torstaina, toukokuuta 25, 2006

Laiska päivä / a lazy day


Tänään on pakostakin laiska päivä. No jos oikeasti ottais tosiasiat käsittelyyn niin aina olis jotain pakollista tekemistä, tenttiin lukua (kävin ilmoittautumassa kesätentteihin, siihen elokuun tenttiin pitää alkaa lukea nyt jo), artikkelien lukemista, kotitöitä ja sen sellaista. Mutta ei tänään. Istun ja neulon ja nautiskelen enkä tunne huonoa omaatuntoa.

Kun aamusella kävelin puutarhassa paljain jaloin vasta-ajetulla nurmikolla niin nämä suorastaan vaativat kuvaamista. Klikkaamalla kuvaa saa sen vähän isommaksi.Se harmaa kuva alareunassa esittää meidän sammakkofarmia tällä hetkellä. Minusta sammakot on suloisia ja olin hirmu iloinen kun ne valitsivat meidän lammikkomme kutupuuhiinsa mutta rakas insinööri inhoaa niitä... No antaa se niiden asustaa lammikossa kunhan niihin vaan ei tarvitse koskea :-D

Kevät-huivi on nyt tässä vaiheessa. Niin leveä että edistymistä ei huomaa mutta vielä niin pieni että lopettaa ei vielä voi. Mutta kyllä se siitä.

Ja nuo norjanangervot kukkii. Näyttää ihan kasalta kermavaahtoa! Blogikoira Orvokki yrittää piiloutua pensaan taakse.

Today is a compulsory lazy day. We have a public holiday and everyplace is shut. If I would be completely honest I should have to admit that there are things to do: and exam to study for (I singned in to summer-exams, and the one in August is a big one), articles to read and - house work to do. But no, today I will just sit and knit and let the bad concience lay still.

As I went to garden in the mornig and walked bare foot on the lawn, I just had to take some pictures of the flowers. and the odd greyish photo in the lower corner is of our tadpole farm. I like frogs a lot and was exited as they choose to lay spawn into our garden pond but my Dear Engineer hates them. Well okay, he lets them live in the pond as long he does not have to touch them :-D

Kevät-scarf has progressed to the stage where you cannot notice the progression at all. It's still too small to stop. But I like the way it's turning out.

And look at the bushes too, they look like a bowl full of whipped cream! Blogdog Orvokki is hiding under the bush.

5 Comments:

At 25.5.2006 klo 13.02.00, Blogger Sia said...

Ihana sävy sinun keväthuivissasi! Kyllä se siitä valmistuu kun vain puikottaa aina tilaisuuden tullen!

 
At 26.5.2006 klo 16.52.00, Blogger Majtessa said...

Ihanan keväinen huivi! Ja ihanan näköinen puutarha!

 
At 26.5.2006 klo 23.24.00, Blogger Villasatu said...

Kiitos, Sia ja Majtessa!

Vihreä on mun lempiväri, sen varmaan näkee jo blogin ulkoasustakin. Että voikin löytyä juuri oikean sävyinen lanka - ostin sitä kerätolkulla.

Kevät etenee pikkuhiljaa... puutarhassa ja neuloen.

 
At 27.5.2006 klo 16.27.00, Blogger Hallatar said...

Onko sielläkin insinööri!? =)
Minulla kanssa joskus yksi insinööri esittää mielipiteitään =)

Oi sie onnekas kun saat ihailla puutarhan ihmeitä...=)

 
At 27.5.2006 klo 16.38.00, Blogger Villasatu said...

Hallatar: joo, yksi puhdasverinen insinööri!

Sanonta jota joudun toistamaan usein: Se EI ole rikki, ÄLÄ korjaa sitä! ;-D

 

Lähetä kommentti

<< Home