Villaa ja villakoiria / Poodles and Wool

Neulova puudelinomistaja: päätin että osaan neuloakin A knitting poodle owner: I decided that I could knit too.

maanantaina, toukokuuta 22, 2006

tuhat rikki / I broke thousand


Edit: Corrected a link to the Kevät scarf/ Kevät-huivin englanninkielinen linkki korjattu


Tuhat kävijää täynnä - joista omia kurkistuksia vain muutama. Kiva kun olette kiinnostuneita :-)

Kevät on taas edistynyt pari mallikertaa, petroolinvärinen TV-neule (jota keksin sitä mukaa kuin neulon), parin kerroksen verran. Nyt tekisi mieleni aloittaa SE JUTTU joka sai mut lukemaan alun perin blogeja: Moebius Alpacasta. Voi kun sen ohje vaan olis suomeksi jo... Taidan kuitenkin odottaa ja harjoitella kärsivällisyyttä... Mutta kun se polttelee tuolla mielen perukoilla eikä lopeta ennen kuin sen aloittaa. Ja sitten niillä muilla on suuri vaara jäädä UFOiksi.

Sitten purin Tennesseestä aloittamani pitsineuletakin, sitä oli tehtynä yli 20 senttiä mutta se alkoi tökkiä. Lanka sinänsä oli ihan kiva neuloa mutta jotenkin se malli ei sitten kuitenkaan... (Novita kesä2006 malli 8 (linkkiä ei vielä ole novitaklubin sivulla). Siitä viheriäisestä langasta tulis ehkä mieluummin Ullan ylhäältäalas-paita ja mulle inspiksen on antoi Helminalle, kun mä näin raglanin siellä, tosiaan alkoi tehdä mieli neuloa se. Joten: jonoon vaan, muiden perään :-)

I'm in awe. A thousand visiters, of which only a couple are my own... So nice you are interested :-)
Kevät has progressed only a couple of repeats, my TV-knit (that I make up as I knit) has progressed a couple of rows. Now I have an urge to start THE THING that started me reading knit blogs in the first place: a Moebius from Alpaca. I only wish that the pattern was written in Finnish, now I must settle in the Swedish version, the others would have been Danish or Norwegian. On the other hand, I will maybe still try to be patient and finish the others that I have on needles. But... it burns in the back of my head, and won't let go until it's started (not finished, though, all these have a genuine UFO-potential)

I frogged a lace cardigan last night, somehow I was fed up with it although there was only 20 or so centimeters done of it. There's nothing wrong with the yarn (Novita Tennessee, mercerized cotton) but I feel more like knitting an upside-down raglan pullover from
Ulla-magazine. Helminalle gave me inspiration, having done several herself. But to the queue it goes, behind all others must-do patterns

7 Comments:

At 22.5.2006 klo 23.15.00, Blogger Helminalle said...

Hih, mä oon kovasti koittanut mainostaa tuota Ullan ohjetta, kun itse tykkään siitä niin paljon. On tosi kätevä matka- tai telkkarineule, kunhan vain löytää sopivan koon..

Huomasin, että kyselit Vammalan käsityöliikkeistä; uudempi Aprisco on postia vastapäätä. kannattaa poiketa :).
Sama liike todennäk. järjestää jotain KIP-päivänä.

Tämä siis Elämä on ....tekemisen iloa -blogin kommenteista bongattua ja vastasin sinnekin.

 
At 22.5.2006 klo 23.50.00, Blogger Villasatu said...

Mä olen KIP-päivänä esillä --koiranäyttelyssä-- ylläri. Siellä sitten yritän istua teltan edessä (toivottavasti ei sada) ja neuloa sitten siinä.

Kiitos vinkistä, helminalle, täytynee käydä, tai laittaa pikkusisko asialle (asuu Vammalassa)

 
At 22.5.2006 klo 23.54.00, Blogger Santra said...

Onnea tonnista :)

Tuosta edellisestä kirjoituksesta jäi päähän pyörimään kuva villakoirasta agilitya harrastamassa... näyttelyissä villakoiria nyt odottaakin näkevänsä, mutta että esteilläkin. Komea Elvis sulla!

 
At 23.5.2006 klo 0.08.00, Blogger Villasatu said...

joo-o, Elviksen äidin kanssa on nyt harjoiteltu agilityä ja tarkoitus on joskus näyttäytyä kilpailuissakin. Useat villakoirat esiintyy agilityssä valepuvussa, tukka lyhyenä joten niistä ei ehkä heti arvaa rotua. Meidän jengissä on kahdeksan pomppivaa puudelia!

 
At 23.5.2006 klo 11.11.00, Blogger Breien in Berkel e.o said...

The scarf looks nice. It seems the pattern is not available in my language also. We have to wait I guess for a while.

The sweater from Ulla looks like a challenge you could take :-) Keep on knitting!

 
At 23.5.2006 klo 13.52.00, Blogger Helminalle said...

No mäkin oon itse KIP-päivänä ihan muualla lentiskupissa eli Powercupissa, mutta aion kyllä kiivaasti neuloa siellä verkkojen välissä.
Mutta annoin kuiteskin vinkkiä Apriscoon, että järjestävätjotain sinä päivänä.
Se toinen liike on TS-käsityö Puistokadun toisessa päässä. Täydentävät kyllä toisiaan mukavasti, kun vaan viitsii aina tsekata molempien valikoimat :).

 
At 23.5.2006 klo 14.50.00, Blogger Villasatu said...

http://ziina.vuodatus.net/page/Kev%E4t-scarf

Here's the proper link for the Kevät-scarf. I'll correct the link into the text too. Thanks, Breien, for noticing the bug, I just cut-pasted the link and didn't think any further about it :-)

 

Lähetä kommentti

<< Home