Villaa ja villakoiria / Poodles and Wool

Neulova puudelinomistaja: päätin että osaan neuloakin A knitting poodle owner: I decided that I could knit too.

torstaina, toukokuuta 18, 2006

Vapaus / free at last

Huh huh.

Tässä oli hiukan kiireinen alkuviikko, vasta nyt ehdin hengähtää edes vähän. Maanantaina palautin sen esseeni, luin tenttiin ja tein töitä. Tiistaina lähdin sitten autolla Tampereelle, työmatkalle josta pääsin pois illalla kymmeneltä, ja sitten taas lukemaan. Ikinä en ole niiin huonosti tenttiin valmistautunut ja se tuntui myös siellä kirjoittaessa keskiviikkoaamuna.... Jos ykkösen sais että pääsis läpi.

No joo, tentin jälkeen sitten setvimään tiistain työmatkan tuotoksia labraan ja sitten tosi kivan työkaverin läksiäisiin. Tulee ikävä... Kuka keksikään sen että jos läksiäiset pidetään viikolla, ilta ei mene pitkäksi. No ei ihan kamalan pitkäksi mennytkään, jo kahdelta olin kotona. Ja sitten puoli kahdeksalta töissä aamulla niin että ei se ainakaan aamua pilannut :-) Mutta muistin kyllä taas että miksi en todellakaan käy keskellä viikkoa ulkona. Tarvin kauneusuneni ja siihen ei viis (oikeastaan neljä) tuntia riitä.

Tiistaina olis ollut neuletapaaminen mutta kuten sanottu, olin siellä Tampereella. Vielä joskus ehdin mukaan... Mutta matkalla pysähdyin kahville Pirkanhoviin jossa on se kiva kivikauppa ja kas, nämä tarttuivat mukaan:

Nuo renkaat ovat se juttu tuossa, toi neule on vaan sievänä alustana. Se on sitä petrolin väristä alpakkaa ja tuo on telkkarineule.

Siis ne renkaat. kuvaa klikkaamalla saa ne isommaksi, ja sitten saa arvailla että mitä ne on. Käyttötarkoitus on tietenkin selvä - neulemerkeiksi.

Hopeaisia korviksia ja kulmakarva/nenärenkaita. Just sopivia puikkoon pujotettavaksi ja ne isommat voi ripustaa silmukkaan kerrosmerkiksi.
Vielä jos olis raaskinut ostaa koristeellisia hiottuja luonnonkiviä koristeeksi noihin niin ne olisivat täydellisiä. Noinkin tietty hyviä.

The beginning of this week was busy beyond everything. On Monday I managed to leave the essey I wrote on Sunday night, worked some and studied for the exam. On Tuesday I made a work related trip to Tampere to gather some samples and that took the whole day so that I wasn't home until past ten PM. And then studied for the exam.
Never, ever in my life have I studied so badly for an exam, and I felt that on Wednesday morning writing the exam. I only wish that I'll pass with 1/5 so I can put the course behind.

Then on Wednesday afternoon we had a send-off party for a colleague whom I will truly miss. There's a reason why I very seldom go to a bar on week night and this morning I remembered it again. But I was at work at seven thirty AM so it was not so bad. But normally I need my beauty sleep, only five (four, rather) hours won't do.

The knitting get-along (searching for a better term, please provide?) would have been on Tuesday and I'm ever so sorry that I missed it due to that Tampere-thing. But on my way there, I stopped to have coffee at Pirkanhovi and there's this adorable little shop with semi-precious stones and silver and bronze charms and jewellery and stuff... and I bought some shiny rings (see picture above) that are.... well, earrings and eyebrow rings. Not for that use, though, but to be used knit marks. The small rings are perfect to place marks and the earrings to mark rows. Tne knitting under them is just to give nice coloured back ground for the rings, just a TV-knit.

This post is again a LONG one, looks like I am incapable of writing a short ...anything. Sorry. Or not really *grin*

Tuli taas pitkä postaus, mä olen näköjään täysin kyvytön kirjoittamaan lyhyesti ...mitään. Anteeksi. Tai en sentään olekaan pahoillani *virn*