Villaa ja villakoiria / Poodles and Wool

Neulova puudelinomistaja: päätin että osaan neuloakin A knitting poodle owner: I decided that I could knit too.

maanantaina, toukokuuta 08, 2006

Pupu tuijotti

Se "älykkyystestin" pupu tuijotti niin että poistin sen...

mutta sen sijaan laittelen tähän juttuja jotka mulla on tekeillä juuri nyt: Ja kyllä, opettelen vielä linkkaamaan, ihan varmasti... Ihan kohta :-) Ja opinkin jo, katsokaa vaikka alhaalta :D Jippiii!


oikealla Blogikoira1 , Orvokki esittelemässä ponchoa.

Tuossa kuvassa Orvokki istuu epäluonteenomaisesti paikoillaan, näkee kyllä että se on valmis rähähtävään lähtöön. Että on siitä agilitystä ollut hyötyäkin pelkän huvin lisäksi.

Vasemmalla vauvan nuttu pikkusiskon kuopukselle, vaniljaa ja maitokaakaota...
Lanka on Lanettia, puikot 2,5 ja malli Sandnesin lehdestä #0412, malli 2A.

Lanettistakin voisin tehdä huiveja.... minäkö huivihullu???? Eiiiii, en tunnusta...


Tuon nutun kanssa oli vähällä käydä hassusti viime yönä (tai myöhään illalla) kun Orvokki päätti hypätä neuleen yli ja lanka tarttui jalkoihin. Nutuntekele lensi kuin pikkulintu ja toinen puikko irtosi - pitsineuleesta. KÄÄÄÄÄK!!! No siinä sitten poimittiin silmukoita silmät ristissä, kun olin varma että aamulla en enää muistaisi että miten se mallineule menikään siitä kohtaa. Se on yön logiikkaa se. Poimiminen onnistui ajankohdasta huolimatta mallikkaasti ja nyt ehkä enää käsityönopettajasisareni osaa kertoa että mistä kohtaa se puikko irtosi. Ja vauva tuskin huomaa.
Ja tässä olisi tulossa mallitilkkua Ziinan Kevät-huivista. Ihana! Niin ihana että taidan jatkaa samantien loppuun asti, nuo puikot vaan pitää vaihtaa, sukkapuikoilla ei taida mahtua kaikki silmukat... Ja tässä näyttää tuo mallineule jotenkin napakammalta kuin tuossa alla olevassa joka on tehty 4,5 puikoilla. Tässä on 3,5 mm, harmi vaan että tuota kokoa ei löydy kotoa Addeja (olen Addi-kti) vaan jotain kerettiläistä - mahtaako siitä mitään tullakaan. No, heti palkkapäivänä menen ostamaan 3,5 mm Addit - voishan sitä turhempaankin rahansa laittaa, vai mitä?
Mallitilkku Koivunlehtihuivista (Maddaleenan malli) {JEEEEE, osasinpas linkata}
ihanan kevätkoivun väristä Drops Alpacaa (samaa kuin Kevät-huivin alussa), 4,5 puikoilla. Tuli ehkä vähän liian harvaa, kokeilen seuraavana pienemmillä, ehkä 3,5 mm puikoilla. Mutta unelman pehmeä se olisi... Aaah, mitä tekisikään ensin valmiiksi...

Tähän on aika helppo vastata: nuttu on pakko tehdä valmiiksi, muuten saan kuulla siitä lopun ikääni - samaisen siskon kolmivuotiaalle ristiäislahjaksi tekemäni ristipistotaulu on vieläkin vähän kesken - varsinainen UFO! Ja toisaalta, oman poikani ollessa n. 70 cm pitkä aloitin tekemään villaisia potkuhousuja - ja nyt tuo 13v on 170 cm pitkä. Että jos sitä nuttua sitten. Toisaalta, ei se edes töki, sitä on tosi kiva neuloa, Lanett on niiiiiiiiin pehmeäää.

3 Comments:

At 9.5.2006 klo 14.04.00, Blogger Betsiina said...

Ihanan väristä alpakkalankaa! Tahtoo kans! En tiedä mitä siitä tekisin, mutta voisin muutaman kerän ostaa, jotta voisin vaan tuijottella kerien kaunista väriä ;)

 
At 10.5.2006 klo 21.40.00, Blogger Katiija said...

meidänkin elämään kuuluu puudeli ja neulomista ja virkkausta. Myös puudelimme on joutunut neulovan äipän uhriksi, ja kantaa viileillä ilmoilla äipän tekemää villapaitaa *tunnustaa*

 
At 11.5.2006 klo 14.58.00, Blogger isrik said...

Tervetuloa mukaan blogeilemaan. Mullakin on Alpacaa odottamassa, siitä tulee kuitenkin neulepaita itselle, mutta esikoinen kyllä hamuilee sitä siihen malliin, että taitaa tulla reissu Menitaan uudestaan.

 

Lähetä kommentti

<< Home